Prijatelji zivotinja, gde ste?

Radomire Antiću, javi se.;)
picture.php

Ko mi obriše sliku dabogda mu crkla matična ploča.:mrgreen:

Lepa slicica..

Nege kod novog groblja, koliko sam ja razumela.
Obici ih necu nikad, samo cu poslati hranu iz pet shopa !
Stidim se sto sebe stedim tuge i jada.
Zamisljam njih 500, iza resetaka, ni krive ni duzne sto su stvoreni.
Zato se borim za sterilizaciju!

Nege kod novog groblja, koliko sam ja razumela.
Obici ih necu nikad, samo cu poslati hranu iz pet shopa !
Stidim se sto sebe stedim tuge i jada.
Zamisljam njih 500, iza resetaka, ni krive ni duzne sto su stvoreni.
Zato se borim za sterilizaciju!

Stvarno su kreteni sa cenom sterilizacije,kada bi bar pokrenuli akciju neku koja bi trajala nekoliko dana i da bude manja cene verovatno bi dosta ljudi i sterilistalo zivotinje...

Ne da su preterali, nemam reci!
Ja sam cak predlagala da za nizu cenu sterilizacije, veterinarske stanice koje bi to radile, budu manje oporezovane, ali to bi trebalo na nivou opstine da se odluci.
Razmisljala sam da se vetovi rukovode time, ako neko ima para da nabavi neko rasno kuce ili macku, cija je cena i po nekoliko stotina eura, onda ima i za sterilizaciju!
Meni je zao ljudi koji vole zivotinje a nemaju uslova da ih sterilisu, pa pravac ulica i eto problema1

Ne da su preterali, nemam reci!
Ja sam cak predlagala da za nizu cenu sterilizacije, veterinarske stanice koje bi to radile, budu manje oporezovane, ali to bi trebalo na nivou opstine da se odluci.
Razmisljala sam da se vetovi rukovode time, ako neko ima para da nabavi neko rasno kuce ili macku, cija je cena i po nekoliko stotina eura, onda ima i za sterilizaciju!
Meni je zao ljudi koji vole zivotinje a nemaju uslova da ih sterilisu, pa pravac ulica i eto problema1

I meni je zao ,jer cu i ja poceti da spadam u tu grupu..

Ovo je moj 300_ti post.
Posveticu ga ovoj temi, jer je i moje prvo javljanje
bilo na Svetu zivotinja. Postavila sam pitanje u vezi sterilizacije
ali i dan danas to je pitanje ostalo bez odgovora.
Juce, vidim gospodina koji seta svog psa, prelepi primerak haskija. Izvinem se gospodinu i pitam kako se pas zove. Flesh, kaze. Pas lep, odnegovan, mlad...gospodin ga vodi na povodcu a u drugoj ruci nosi granule za psa.....Tog trenutka padnu mi na pamet onih 500 u azilu! Ni krivi ni duzni tamo iza resetaka!
Eto, i kod zivotinja je tako...neko ima srecu, neko ne.......

Back