Prijatelji Breda Pita prekinuli ćutanje nakon što ga je sin Paks nazvao 'užasnim čovekom'

Sensei

Master
Moderator
Poruka
63.110
Prijatelji Breda Pita prekinuli su ćutanje u vezi sa tvrdnjama Paksa Džoli-Pita da je glumac „užasna i odvratna osoba“, nazvavši to „razočaravajućom“ klevetom.

„Bred veoma poštuje svu svoju decu i depresivno je videti kako se ovo razvlači“, rekli su izvori bliski Bredu (59) za The Sun u sredu, 22. novembra. „Frustrirajuće je videti da se Bred slika kao neka vrsta 'loše osobe' kada je to daleko od istine.

Insajder je dodao da je Bredov izbor da „ćuti dostojanstveno“ mnogo govori. Predstavnici Brada nisu odmah odgovorili na In Touch-ov zahtev za komentar.

Komentari iz Bredovog najužeg kruga prate vesti da je Paks (19), koga Bred deli sa bivšom ženom Anđelinom Džoli, izgleda da je potkačio svog oca u postu na društvenim mrežama koji se nedavno pojavio od 2020.

U zajedljivoj Instagram priči, Paks je poželeo „Srećan Dan očeva“ „ovom šupku svetske klase“, dodajući fotografiju na kojoj Bred prima Oskara za ulogu u filmu Bilo jednom... u Holivudu.

„Iznova i iznova se dokazuješ da si užasna i odvratna osoba. Nemate obzira ili empatije prema svoje 4 najmlađe dece koja drhte od straha u vašem prisustvu. Nikada nećete razumeti štetu koju ste naneli mojoj porodici jer niste u stanju da to uradite. Učinili ste od života mojih najbližih stalni pakao. Možete reći sebi i svetu šta god želite, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Dakle, srećan Dan očeva, ti jebeno užasno ljudsko biće!!!”

1700731024007.png
 
Mnogo love, luksuz...To je ambijent u kome roditelj poput Breda podrazumeva da deca treba da budu zahvalna i vaspitana na jedan tradicionalniji nacin...Verovatno da je stalno dolazilo do ne suglasica te vrste, jer Bred je ipak tip starog kova, a deca pripadaju ovom vremenu...Ne krivim nikoga, ali sigurno da tu dolazi do ne suglasica...Verujem da je Bred imao te ispade divljanja u besu, mozda ih je i tukao...E sad tu ima dece i koja nisu njegova, razlicitih odnosa i pitanje je sta mu ta deca dozvoljavaju sto se tice vaspitavanja...Uglavnom, nisam rekao da ga krivim, ali verujem da je imao tih ispada...Neko bi rekao, pa pored takve dece to je za ocekivati...
 
Šta ti je život... A moraš da se u nekom delu života uhvatiš za deblji kraj pa taman da si ko planina!
Evo ovaj Bred, dao mu Bog sve. I izgled i talenat i harizmu i slavu i bogatstvo i popularnost. Ko zna gde je sve bio, isprevrtao najbolje ribe sveta.
Evo dočekao da ga (ne)rođena deca prrcaju u zdrav mozak pod stare dane!

Ali nije mi ga ni žao. Bio sa onom Dženifer Aniston, ono neka divna ženica. Vidi joj se po faci da je duša od čoveka. Hteo da se petlja sa onom drogiranom zmijurinom, eto ti sad budalo, kusaj šta si smandrljao.
Ne zna se koji su gori, dal ovi polupani, non bajnri, teletabisi što je on spravio ili ovi sprčeni kikirezi što je izvukao iz neke kanalizacije u Tadžikistanu. Sve sam idiot da mu popije mozak i spiska sve što je u životu zaradio.

Sad verujem da žali što nije ostao tamo u Oklahomi da radi na plantaži krompira ko čovek i da niko nije čuo za njega a da ima bar jedno normalno dete nego ovih 5,6 budala.
 

Back
Top