a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 34.796
e sad stvarno izgleda da je problem.Temu sam komentarisala, ali temu!
Ti si mene citirao, odgovorila sam na citat.
Ne razumem u čemu je problem?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sad stvarno izgleda da je problem.Temu sam komentarisala, ali temu!
Ti si mene citirao, odgovorila sam na citat.
Ne razumem u čemu je problem?
Važi, Milune.e sad stvarno izgleda da je problem.
vazi, imas kafu od mene cim se vidimo.Važi, Milune.
Ti reši 'problem', ja ću ga zaobići. I problem i temu.
Zadovoljan?
Pogledajte prilog 1589177Pogledajte prilog 1589178
Bjanka Cenzori uspela da šokira svet novim skandaloznim izdanjem
Sa suprugom Kanjeom Vestom, koji je pritom bio zakopčan od glave do pete, na večeru u restoran nakon privatne žurke na kojoj su bili, došla je gotovo gola.
Grudi su joj bile potpuno otkrivene ispod providnog kombinezona u boji kože koji je nosila, a kao da ga nije ni imala.
Providni kombinezon dugih nogavica je ukrašen šljokicama, a ispod je nosila samo tanga gaćice, tako da gotovo da ništa nije ni sakrila.
Ne znam da li je uradjena iako deluje da jeste ili je osoba bez samopoštovanja
Zanimljivije je na šta su sve te osobe iz svetskog džet seta pa i našeg
u stanju da urade da bi bili primeceni i na naslovnim stranama žute štampe
meni ona deluje da je bdsm i izigrava robinju koja izvršava sta joj onaj medved kaže
Lose joj izgledaju butine, celuliti i tako nesto pa ce se videti kad nategne misice pri ulasku...Kako ovo ulazi u auto? Šta joj je?
sise ko 2 kese mlekaPogledajte prilog 1589177Pogledajte prilog 1589178
Sa suprugom Kanjeom Vestom, koji je pritom bio zakopčan od glave do pete, na večeru u restoran nakon privatne žurke na kojoj su bili, došla je gotovo gola.
Grudi su joj bile potpuno otkrivene ispod providnog kombinezona u boji kože koji je nosila, a kao da ga nije ni imala.
Providni kombinezon dugih nogavica je ukrašen šljokicama, a ispod je nosila samo tanga gaćice, tako da gotovo da ništa nije ni sakrila.
Meni ona deluje romantičnoPogledajte prilog 1589177Pogledajte prilog 1589178
evo, ja priznajem da za ovakve stajlinge nisam moderna i šta sad ?Neki ovde uopšte nisu moderni.