Gola je i baš je briga

Pogledajte prilog 1589177Pogledajte prilog 1589178

Bjanka Cenzori uspela da šokira svet novim skandaloznim izdanjem
Sa suprugom Kanjeom Vestom, koji je pritom bio zakopčan od glave do pete, na večeru u restoran nakon privatne žurke na kojoj su bili, došla je gotovo gola.
Grudi su joj bile potpuno otkrivene ispod providnog kombinezona u boji kože koji je nosila, a kao da ga nije ni imala.
Providni kombinezon dugih nogavica je ukrašen šljokicama, a ispod je nosila samo tanga gaćice, tako da gotovo da ništa nije ni sakrila.

Sve u svemu, na ovim fotografijama ničim ne odaje utisak da je srećna. Izgleda kao ljuštura tek lepe i razgolićene žene. Ako je to cilj, bravo!
Biti naga je OK, ali mi je naša JK vatra i blješti čak i kad je skoro gola. Ovo mi je bezukusno, niti ljuti, niti rastužuje... Samo je nekako bezveze.

I 'urađena' za nijansu je bolja nego na slici dolaska na prijem, pretpostavljam, trezna.
Slikana ospred izgleda vulgarno i odvratno.
Ne znam da li je uradjena iako deluje da jeste ili je osoba bez samopoštovanja
Zanimljivije je na šta su sve te osobe iz svetskog džet seta pa i našeg
u stanju da urade da bi bili primeceni i na naslovnim stranama žute štampe

Iskreno, tema mi je incidentalna. Jedno je kad se neka od nas skine sa svim zubima u širokom osmehu, ali ovde je to puki biznis... Prodaja.
Skinula se, a nigde osmeha i ponosa.
Jadno žensko čeljade, kako god da je u taj svet došlo. Jadna kćer, sestra... A konj koji to forsira i smatra za OK... Pa, taj mi je tek za odstrel.
Sorry... I gagged a moment ago...

Pogledajte prilog 1589177Pogledajte prilog 1589178

Bjanka Cenzori uspela da šokira svet novim skandaloznim izdanjem
Sa suprugom Kanjeom Vestom, koji je pritom bio zakopčan od glave do pete, na večeru u restoran nakon privatne žurke na kojoj su bili, došla je gotovo gola.
Grudi su joj bile potpuno otkrivene ispod providnog kombinezona u boji kože koji je nosila, a kao da ga nije ni imala.
Providni kombinezon dugih nogavica je ukrašen šljokicama, a ispod je nosila samo tanga gaćice, tako da gotovo da ništa nije ni sakrila.

Ма све ја то разумем не смета ми уопште али оно реакција на то од таквих "гле сељак гледа ! гле сељак диго му се!" е то је већ проблем требсмо да постснемо фригидни и индиферентни на такве појаве да би били цоол мушкарци.

Ako žena doji bebu u parkicu ili restoranu odmah se postavlja pitanje u good mornig america dali je ok dojiti bebu ili mama treba da hrani svoje dede iskljucivo kod kuće a ova hoda gola ulicom i ulazi tako u restoran i to je šta ? Chic? Ok?

Jedu vango‼️

a po cemu drugom da bude interesantna u javnosti ?
Inace, aranzerija po kojoj je on zakopcan do grla a ona cak i potpuno gola, je uobicajena slika u mnogim svinger-klubovima po Francuskoj........ekscentricni trend umiruceg "liberalnog kapitalizma".
Nemam pojma kako je u svinger klubovima, nisam bila nikada niti ću, a tebi i tvom bogatom iskustvu verujem.

Back