Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a Isusovi učenici prljavim rukama jeli i nisu se bojaliU srcu a prozeta razumom stoga ne smemo zaboravljati da je receno da ne iskusavamo naseg Boga !
Evo i Hrista koji nam je to izricito ponovio u Njegovom odgovoru kushacu:
Mat.4,7:
"...A Isus reče njemu: ali i to stoji napisano: nemoj kušati Gospoda Boga svojega..."
Ma pazi da necu da desifrujem neke nerazumljive recenice i price.Nije realno ocekivati da ovim tvojim stavovima skontas sve to iz prve ali nemoj se otkazivati,citaj sve dok ne skontas.
Evo ja pročitala nekoliko puta i ne kontam ni ja. Osim da hoćeš da poseješNije realno ocekivati da ovim tvojim stavovima skontas sve to iz prve ali nemoj se otkazivati,citaj sve dok ne skontas.
Jedno je jesti prljavim rukama a sasvim je drugo jesti/piti iz jednog istog pribora ( lazica/viljuska) gde postoji direktan kontaks sa pluvackom svakog pojedinca.a Isusovi učenici prljavim rukama jeli i nisu se bojali
e mišu jedan
A ovo što sam ja rekla, za koga važi?Hajde,znas rutinu,ovo sto sam njemu rekao vazi i za tebe.![]()
majke ti?Jedno je jesti prljavim rukama a sasvim je drugo jesti/piti iz jednog istog pribora ( lazica/viljuska) gde postoji direktan kontaks sa pluvackom svakog pojedinca.
Znaci, "okruglo pa na cose" i na kraju nista ne rece.Hajde,znas rutinu,ovo sto sam njemu rekao vazi i za tebe.![]()
Umesto da citas ti pozurio da sto god napises,cisto reda radi...sta da ti radim,nekima zaista tesko ide kontanje ali nista strasno ,uvek ima i gorih stoga glavu gore i produzi dalje.Znaci, "okruglo pa na cose" i na kraju nista ne rece.
Procitaj bato koja je razlika izmedju izlozenosti tudjoj pljuvacci i spoljasnim uticajima na povrsinu ruku u toku jela ,mozda skontas na kraju koliko su to razlicite kategorije faktora koje direktno uticu na zdravlje coveka.majke ti?
ono je higijenski pričest nije
kaži pošteno trudim se da verujem al mi ne ide shebali pastori načisto
kukaviceProcitaj bato koja je razlika izmedju izlozenosti tudjoj pljuvacci i spoljasnim uticajima na povrsinu ruku u toku jela ,mozda skontas na kraju koliko su to razlicite kategorije faktora koje direktno uticu na zdravlje coveka.
Ma skloni se od mene, ti koji se nisi pricestio nikada hoces da mi pricas o pricesti? Jesi li normalan uopste, sta sebi dozvoljavas?Umesto da citas ti pozurio da sto god napises,cisto reda radi...sta da ti radim,nekima zaista tesko ide kontanje ali nista strasno ,uvek ima i gorih stoga glavu gore i produzi dalje.![]()
A ko ti kaza da se nisam pricestio ?Ma skloni se od mene, ti koji se nisi pricestio nikada hoces da mi pricas o pricesti?
Kazu da jesam ali ako treba idem hitno na vanredni ljekarski pregled,za svaki slucaj...Jesi li normalan uopste, sta sebi dozvoljavas?
Iskreno vec me sramota,mislim zbog profila diskutanta s kojim trenutno pricam ali se pokusavam nekako maskirati,da ne kvarim ambijenat.Kako te nije sramota?
Ma sav si mutan, ne izrazavas se jasno i skloni se od mene.A ko ti kaza da se nisam pricestio ?
Mislim doslovno u skladu sa onim kako su to obavili Isus i apostoli ?
Kazu da jesam ali ako treba idem hitno na vanredni ljekarski pregled,za svaki slucaj...
Iskreno vec me sramota,mislim zbog profila diskutanta s kojim trenutno pricam ali se pokusavam nekako maskirati,da ne kvarim ambijenat.
jak si na rečima, vera 0Drago mi je,mi smo sokoli...
Uzput,bas lep naziv tvog drustva,nadam se da ga ponosno nosite.![]()
ko ti to rekao?Kazu da jesam