Price Iz Skolske Klupe...

mortishaaa:
bozeeeeeeeee sta vi pamtite ShOcK (8 ja ne znam koju sam ocenu prvu dobila ove godine, a kamoli u I ... ej jel se mozda secate kada ste i za sta dobili prvi cvetic :pPp
a ovde godine... :roll: dobila sam 4 iz srpskog :cry: na neki glupi domaci... :roll: za koji su svi dobili keceve jer nisu doneli, a ja ga napisala na casu :p i imali sledeci mnogo tezi domaci i ja dobijem 5, a njega ne upise... :roll: bzvz :( inace... sada mi je najgora ocena iz mate :cry: trojka :cry: to je tako bzvz... :roll: jeste da ima samo jedna 4ka i jos jedno 20ak keceva :cry: ali... :roll:
a prvi kec :shock: ne secam se... ah, bilo je to u osnovnoj, da... ali tada mi je sve bilo svejedno pa se ne secam...
a secam se pocetka prve godine u ovoj mojoj gimnaziji... naredjala sam 2 keca za dva dana :p :lol: sad mi je to urenebesno smesno :lol: a onda... :roll: koja su to nerviranja bila... :roll: istorija i nemacki :p e da... tu je bio i treci :p
iz hemije :p sad mi je to smesno... blah... :roll:

mortishaaa:
elem, htedoh nesto da citiram:
Milena:
i tu je bio neki decko koji je otprilike ceo cas pricao sa profesorkom o istoriji i stalno dopunjavao taj njen uvodni deo... prica o Romulu i Remu etc... pa ga prozvali ~ filozof... tog lika..
hm ... ko li je to??? RoLL RoLL RoLL ... ne znam ... nikad nisam cula tu pricu (8
a ja se bas pitala kako si zapamtila prvu ocenu :p a i Tihana isto :p

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE
ne znam ja... neki tamo... :roll: kako si bwe provalila velika... ja sam samo pricala o ortaku iz odeljenja... strasno, strasno... ne pisi ovde (8 p ne znas tu pricu jer je bila pre... hm :? cek da vidim :p cele dve godine i vise... uf davno to bese... :roll:
necu vise :oops: ciao (;

Ma ni mene nikada nisu uhvatili a ja nikada na test ne idem bez puskica.Prepisivanje od kolega i strebera mi bas ne ide ali sam car u pravljenju puskica.Jednom sam na puskice stavila 35 strana biologije i dobila 5.Doduse bilo mi je zao ljudi koji su ucili jer su svi dobili lose ocene.DAl da napomenem da sam bila jedna 5-ica u razredu..ah ah

wild_child:
Ma ni mene nikada nisu uhvatili a ja nikada na test ne idem bez puskica.Prepisivanje od kolega i strebera mi bas ne ide ali sam car u pravljenju puskica.Jednom sam na puskice stavila 35 strana biologije i dobila 5.Doduse bilo mi je zao ljudi koji su ucili jer su svi dobili lose ocene.DAl da napomenem da sam bila jedna 5-ica u razredu..ah ah
Kad se setim za puskoce,kolko sam ja toga napravio...znam da sam kupovao velike gumice pa bih ispisao na jednoj strani,ili bih zavukao puskicu izmedju gumice i onog kartoncica/omota oko gumice.Ma svaceme sam se sluzio.A ovde u norveskoj samo budala i norvezani ne umeju da prepisu.Ja sam njih sve zaebo.Ja na prijemnom kraj 5 nadzornika prepisao... :lol: :lol:

Master_Chief:
wild_child:
Kad se setim za puskoce,kolko sam ja toga napravio...znam da sam kupovao velike gumice pa bih ispisao na jednoj strani,ili bih zavukao puskicu izmedju gumice i onog kartoncica/omota oko gumice.Ma svaceme sam se sluzio.A ovde u norveskoj samo budala i norvezani ne umeju da prepisu.Ja sam njih sve zaebo.Ja na prijemnom kraj 5 nadzornika prepisao... :lol: :lol:
Bravo!!!Pravi Srbin nema sta!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Svet bre ima da propadne zbog nas!!! :lol:

Shinoda:
Master_Chief:
wild_child:
Ma sta da propadne,sta lupas,sa nama ce svet biti malo "laksi" :wink: Pazi sta ti kaze Master... :)

Master_Chief:
Shinoda:
Master_Chief:
wild_child:
Ma sta da propadne,sta lupas,sa nama ce svet biti malo "laksi" :wink: Pazi sta ti kaze Master... :)

ako ne kontash, prepisivanje je nedostatak kodeksa i poshtovanja prema sebi. kako? razbistri sam... nisu norvezhani nishta glupi jer ne znaju da mucjkaju. ti si glup shto morash da prepisujesh da bi polozhio prijemni... ili da polozhish ispit, i slichno.

Keeper:
Master_Chief:
Shinoda:
Master_Chief:
wild_child:

ako ne kontash, prepisivanje je nedostatak kodeksa i poshtovanja prema sebi. kako? razbistri sam... nisu norvezhani nishta glupi jer ne znaju da mucjkaju. ti si glup shto morash da prepisujesh da bi polozhio prijemni... ili da polozhish ispit, i slichno.
To ti mislis...zadnji put kad sam prepisao bilo je pre dve godine u osnovnoj skoli zato sto mi se nije uchilo i nisam ja bio jedini,imalo je i mojih drugova norvezana koji su prepisivali ali su skoro svi do jednog bili uhvaceni jer nisu umeli da sakriju nego oni prave puskicu na papiru A4 formata.Ajde mi ti reci,jesi li ti kad prepisao??Jok i nisi,svi su to radili.Ja sam licno prestao pre 2 godine jer me prosla zelja da prepisujem jer bih bio izbacen iz skole da me uhvate.

Master_Chief:
To ti mislis...zadnji put kad sam prepisao bilo je pre dve godine u osnovnoj skoli zato sto mi se nije uchilo i nisam ja bio jedini,imalo je i mojih drugova norvezana koji su prepisivali ali su skoro svi do jednog bili uhvaceni jer nisu umeli da sakriju nego oni prave puskicu na papiru A4 formata.Ajde mi ti reci,jesi li ti kad prepisao??Jok i nisi,svi su to radili.Ja sam licno prestao pre 2 godine jer me prosla zelja da prepisujem jer bih bio izbacen iz skole da me uhvate.

--> boldujem malo vecju gramatichku greshku prepisivacha..... prepisuj manje, vishe chitaj da ne lupetash. umesto 'imalo' ide 'bilo'...
ja nikad nisam prepisao. naj-neregularnija stvar koju sam uradio je da sam gledao kako su drugi uradili da bih proverio svoje, al uvek mi je bilo tachno..... zabluda je da 'svi prepisuju'..... nije tako. a ti ako to vishe ne radish, drzhi se toga. prepisivach u shkoli - kasnije prepisivach u zhivotu.

Keeper:
Master_Chief:

--> boldujem malo vecju gramatichku greshku prepisivacha..... prepisuj manje, vishe chitaj da ne lupetash. umesto 'imalo' ide 'bilo'...
ja nikad nisam prepisao. naj-neregularnija stvar koju sam uradio je da sam gledao kako su drugi uradili da bih proverio svoje, al uvek mi je bilo tachno..... zabluda je da 'svi prepisuju'..... nije tako. a ti ako to vishe ne radish, drzhi se toga. prepisivach u shkoli - kasnije prepisivach u zhivotu.
Prepisivah dok sam bio u osnovnoj,sad kad su "stigle" ove knjige sa 500 i vise strana izgubio sam volju za pravljenjem puskica(ovde nema prepisivanja od drugog uchenika posto smo svi odvojeni i svako ima svoju kljupu).Da sam prepisivach ne bih dogurao ovde gde sam sad.Iduce godine upisujem svemirsku tehnologiju... 8)

Master_Chief:
Keeper:
Master_Chief:

Prepisivah dok sam bio u osnovnoj,sad kad su "stigle" ove knjige sa 500 i vise strana izgubio sam volju za pravljenjem puskica(ovde nema prepisivanja od drugog uchenika posto smo svi odvojeni i svako ima svoju kljupu).Da sam prepisivach ne bih dogurao ovde gde sam sad.Iduce godine upisujem svemirsku tehnologiju... 8)
Ajde prekinite to prepucavanje!!! :roll:
Keeper, slobodno zameraj nama domacima na grametickim greskama,ali pusti Chiefa,svako ko zivi preko pomalo zaboravi nesto...Nije on kriv!!!

Ja se prvog keca itekako secam... :lol: prosle godine, iz biologije... iju... kad se setim koliko sam se nervirala zbog toga... a i sada bih... jer mi je zapecatio manju zakljucnu ocenu... Ipak... :arrow: :D
A sad imam vec dva komada :shock: iz matematike, ono sto sam nekad davno rekla da moram da izvezbam... E, odlozila je ona nama zbog onog grozdja, al' dzabe... bile su dve pozitivne u odeljenju, i bas me je bilo blam... A dan pre sam isla da vezbam kod svog druga (,,onog'' druga), tri i po sata smo ,,radili'' :oops: i na kraju oboje dobili keceve... ustvari, i jos dva druga iz odeljenja sto su bila s nama... :oops: :oops: :oops:
Ali ispravila sam ga i zaokruzila je keca... kaze, on vise ne vazi... jeee! :D
A drugog keca sam dobila iz latinskog, zato sto nisam uradila domaci :shock: jednom godisnje mi se desi, i ona resi da gleda ko jeste/nije uradio :shock: i sto je najveci fazon, od onih 27 sto su imali, njih 5 je uradilo, ostali su prepisali... sto nisam prepisala?
Nevermind... nece mi smetati... latinski je to... 8)
A sto se tice prepisivanja... nije to za mene. Nekako se sva ustrtim i mislim da ce bas u mene gledati, pa zato i ne volim to da radim. Ali postoje neke iznimne situacije :lol:

Uh, ja sam u osnovnoj dobijala kecheve samo tako!!! Mada, uvek sam ih nekako popravila!! A sada u 2. godini, ni jedan jedini!!! :D Pravim pushkice smo za fiziku i ponekad za istoriju, ali je zato u osnovnoj bilo prepisivanja i iz sveske, sa nogu, gledanja u tudj rad... Eh, stara dobra vremena!!! :cry:

Ja vec dve i god. sedim u klupi sa ortakom koji je doktorirao pravljenje pushkica,tako da sam se i ja pored njega prilicno izveshtila.Ranije je to bilo samo za latinski,francuski,a sad je to sa sve shto je potrebno.U principu ne pravim klasicne puskice, vec sve ispisujem na sto,tako je mnogo manja verovatnoca da te uhvate :)

mala_nimfa:
Ja vec dve i god. sedim u klupi sa ortakom koji je doktorirao pravljenje pushkica,tako da sam se i ja pored njega prilicno izveshtila.Ranije je to bilo samo za latinski,francuski,a sad je to sa sve shto je potrebno.U principu ne pravim klasicne puskice, vec sve ispisujem na sto,tako je mnogo manja verovatnoca da te uhvate :)
Zar ti nije malo trulo da za sve prepisujesh??? Shta je sa znanjem :?:

Back