Cyber_Barbie
Ističe se
- Poruka
- 2.984
Idem josh malo na dodelu svedochanstva.. Koje ja inache necu dobiti,ali mora da se ide.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
M daj Soff,taman malo da protegnemo noge,mi lenshtine ((:sofffy:I ja sam ishla.. dzabe potroshila vrijeme![]()

Alexxandar:Između 14. gimnazije i kafane je jedina razlika što su u 14-oj šankeri malo obrazovaniji...
potpisujem!:shock: Nijee... 14a je shkola bez zamerki.A kafane su ispred shkoleAlexxandar:Između 14. gimnazije i kafane je jedina razlika što su u 14-oj šankeri malo obrazovaniji...

iii...? :shock:Electra:Ja polagala prijemni juche... :|
Cyber_Barbie:Idem josh malo na dodelu svedochanstva.. Koje ja inache necu dobiti,ali mora da se ide.
Ma nemam pojma. :| Bilo mi je teshko. Ali i ostalima je.Shinoda:iii...? :shock:

xax..jadna...i ovi moji filolozi jadni, svi izgrickase nokte od muke!Electra:Ma nemam pojma. :| Bilo mi je teshko. Ali i ostalima je.
Ja sam optimista, pa shta bude... :|
Inache, verovatno cju biti poslednja u Srbiji koja cje saznati rezultate. Idiotski fax. Kache liste u chetvrtak. :shock:

Chekaj,ti si u srednjoj?Iz chega si pala?micika_015:I ja sam ishla ali ga nisam dobila....
Ishla sam da prijavim ispit...
Ostao mi josh jedan ("samo") pa da ochistim godinu....
ha ha ha ha ha
?:?
Cyber_Barbie:Chekaj,ti si u srednjoj?Iz chega si pala?

ma procicemo nas dve...Cyber_Barbie:I ja bih proshla vrlo dobra.. I proci cu,ali u avgustu![]()
Gotte na Himelu(ko zna nemachki,razumece