Cyber_Barbie
Ističe se
- Poruka
- 2.984
Ma daj,sve ce da bude ok,ishao si i na prpireme(i to u moju shkolu-to je bitna chinjenica (: )Upisacesh nekih 100%
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne brini se...Shinoda:FPN (fakultet politickih nauka) - politikoloski smer
and i gotta bad feelin' about tomorow!![]()
![]()

Shinoda:hFala, hFala, iz vasijeh tastatura u boziji kompjuter!![]()

Ovo zvuchi bash ohrabravajuce.Dovla:Ма Шикс падаш гарантовано... ево и ја сам ишао на припреме за физику па јуче сазнах да сам пао... слаба вајда од свега тога![]()

e svaka ti cas' cale..dobro si mogao...Dovla:Ма Шикс падаш гарантовано... ево и ја сам ишао на припреме за физику па јуче сазнах да сам пао... слаба вајда од свега тога![]()

: oooops :ahahahah a mene qkavicu kako ce tek primiti... roll...sofffy:Jbt,mene necje ni smecjarski primiti. Jedino Pravni u BL.
plavusa ana:kao sto naslov rece: u koju skolu idete i koja ste godina/razred?
pa i nash pravni je prilichno zaeban,ali shta da ti kazem.... imaju se vezenewerna_beba:ahahahah a mene qkavicu kako ce tek primiti... roll...
btw nama su pravni,ekonomski i elektro najjaci i najtezi fakulteti...
ja sam danas predala dokumenta na ekonomiju,za svaki slucaj da imam rezervu ako me ne prime u italy...

Ова генерација је малобројнија за 5% од претходне, а на државним факултетима рапидно опада интересовање управо због приватних факсева... изгледа да важи она ''пара врти где бургија неће''... :|Keeper:danas je pomama za menadzherima i ostalim kvazi-zanimanjima.