Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam. Haha zbunila sam ga posto prati na casu i primetio je da putujem ća.

Dosao bus u minut. Glodjem neko grozdje, msm da mi je kapacitet deset pucadi. Ali sad sam zgrabila da se ne baci i ne pustam hahaha. Nisam uspela da odem na snek bar tj rano mi bilo. Uspeli su da zaborave cetiri zene u hotelu hahah. I to je vodic mislila da je jedna ostala u wc-u, pa smo se malo vracali. Veselo.
Sretan put.
Bacacemo mrvice hleba da nas nadjes kad stignes.
;););)

Jesam. Haha zbunila sam ga posto prati na casu i primetio je da putujem ća.

Dosao bus u minut. Glodjem neko grozdje, msm da mi je kapacitet deset pucadi. Ali sad sam zgrabila da se ne baci i ne pustam hahaha. Nisam uspela da odem na snek bar tj rano mi bilo. Uspeli su da zaborave cetiri zene u hotelu hahah. I to je vodic mislila da je jedna ostala u wc-u, pa smo se malo vracali. Veselo.
Ne da ne pratim na satu nego imam dosta i neopravdanih. Nista cudno s obzirom koliko sam imao neopravdanih u srednjoj skoli :rotf:

Sretan put.
Bacacemo mrvice hleba da nas nadjes kad stignes.
;););)
Nemoj hleb. Imam traumu. Nisu mi dali da hranim mrvicama one maaale pticy. Znaci vrapcic ko dugmence i gugutkica mrsava, sitna. Ja se cudim sto ne dolaze. Oni ciste mrve ko ludi ni mrva im ne ostane. Dobacim vrapcicu, oni neee, pozovu radnika sa povredjenom jednom rukom majko mila. Da onom drugom pokupi mrvicu i baci do kante. Sto je mnogo mnogo je. Ja sta bre, kad te cice za susednim stolom kazu moze da dobije otkaz. Da sam nekog pljucnula manja bi bila reakcija.

Hvaala drugari.
Ma nadjem ja vas. Praticu trag svih vasih zrtava.

Nemoj hleb. Imam traumu. Nisu mi dali da hranim mrvicama one maaale pticy. Znaci vrapcic ko dugmence i gugutkica mrsava, sitna. Ja se cudim sto ne dolaze. Oni ciste mrve ko ludi ni mrva im ne ostane. Dobacim vrapcicu, oni neee, pozovu radnika sa povredjenom jednom rukom majko mila. Da onom drugom pokupi mrvicu i baci do kante. Sto je mnogo mnogo je. Ja sta bre, kad te cice za susednim stolom kazu moze da dobije otkaz. Da sam nekog pljucnula manja bi bila reakcija.

Hvaala drugari.
Ma nadjem ja vas. Praticu trag svih vasih zrtava.
Sad kad si napisala ovo o hranjenju pticica podsjetilo me na jedan vrni vic.
Nadu se dva prijatelja i jedan pita drugog: Jes li uzeo kruh za golubove?
Drugi mu odgovara: Ne danas jedemo golubove bez kruha :mrgreen:

Nešto o pokušajima muvanja i razmenjivanju brojeva telefona, ništa alarmantno, do zatvaranja vrata......
Nemam pogodnu čašu za na zid.
Само се прави кул...као није ти ништа. :p
Ноншалантно је питај да ли жели да прича о нечему

Pogrešno je ovo mesto za to...za traženje srodne duše;)
Ken Jeong Yes GIF by The Masked Singer

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back