Van_Helsing
Elita
- Poruka
- 24.946
Зовите кад се преселите.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A stolove da premeštaš nećeš?Зовите кад се преселите.
Divni steMa jok, ima da ćušnem kafanu na Ekonomiju ili Automobile - neće vas naći ni GSS.
Evo ja sam da ostane naslov. Sa brojem epizode. Neocekivano se dobro primio, sto da malerisemo. A da se menja podnaslov. Tako da miksamo, a drzimo identitet kako smo navikli.Sviđa mi se![]()
Do 800. stranice, može se i premašiti koja a i iseliti se malo ranijeEvo ja sam da ostane naslov. Sa brojem epizode. Neocekivano se dobro primio, sto da malerisemo. A da se menja podnaslov. Tako da miksamo, a drzimo identitet kako smo navikli.
U principu sve jedno.
A moze neko da postavi anketu, prvo predloge. Vi sa igrica bolje znate.
Nego ne znam koliko imamo vremena da se evakuisemo iz apartmana.
Ja mislila obozavas i alkohol i moral hahah.Jutrić![]()
Nemoj mi to razdvajat'
Obožavam i jedno i drugo.
Ove godine sam bila na zaista lijepom ljetovanju, a nedavno na Komovima, Biogradskoj gori, a i skoro svakog vikenda skoknem na neku planinu.
Inače sam porijeklom sa planine, pa se tamo vraćam na fabrička podešavanja![]()
Pa da, time olakšavamo posao moderatorima kada prebacimo limit, a to će se prilično često dešavati. S obzirom da je tema otvorena 10.7., vidi se da temu popunimo za manje od mesec danaEvo ja sam da ostane naslov. Sa brojem epizode. Neocekivano se dobro primio, sto da malerisemo.
Krčmarice, još vina natočiSve će to naša lepa krčmarica Serafim![]()
Ih mi smo nekad za 15-20 dana popunjavali, sad zaboravimo ko nam je gazdaPa da, time olakšavamo posao moderatorima kada prebacimo limit, a to će se prilično često dešavati. S obzirom da je tema otvorena 10.7., vidi se da temu popunimo za manje od mesec dana![]()
Ozrenka, daj nam dvije pive i reci, Boga ti, muzici malo tiše!Krčmarice, još vina natoči![]()
Pljunuti jaSamo da ne bude ko taško načić u radovanu 3
To se uvijek pogleda unaprijed i nije isto kod svakog iznajmljivaca. Neki proskej check outa je oko 11.Evo ja sam da ostane naslov. Sa brojem epizode. Neocekivano se dobro primio, sto da malerisemo. A da se menja podnaslov. Tako da miksamo, a drzimo identitet kako smo navikli.
U principu sve jedno.
A moze neko da postavi anketu, prvo predloge. Vi sa igrica bolje znate.
Nego ne znam koliko imamo vremena da se evakuisemo iz apartmana.
Mislim da je pitala za apartman na KrstariciTo se uvijek pogleda unaprijed i nije isto kod svakog iznajmljivaca. Neki proskej check outa je oko 11.
Dobro jutro
To je praksa uvelDobar dan
Sto se imena kafane tice, meni je svejedno
Samo me tagujte kada predjete![]()
Brzi prstiPa da, time olakšavamo posao moderatorima kada prebacimo limit, a to će se prilično često dešavati. S obzirom da je tema otvorena 10.7., vidi se da temu popunimo za manje od mesec dana![]()