Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.811
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve se oprasta osim torte.
to i ja kažem
Znaš
znaci
dok ne diram tortu
mogu da se blesabim ovuda
koliko god hoccu?
![]()
za razliku od tebe ja sam bečka škola@Heroj.Ulice kako ide kopanje po arhivima?![]()
Nemojte kopati, to smo ostavili u proslosti@Heroj.Ulice kako ide kopanje po arhivima?![]()
OK
normalno, nego @Arhangel94 i dalje misli da je zanimljiv ako tako kači neke porukeNemojte kopati, to smo ostavili u proslosti![]()
ne moraš mi persiratiOK
vama devojkama sve torte ovog sveta
doduse
jes da ostajem gladan
ali bar mogu da pravim cirkus
![]()
Brate ocete da se vise smuvate ili sta god da vam je cilj igrice. Porvete, obarate ruku...za razliku od tebe ja sam bečka škola
ne moram da se spuštam na taj nivo
![]()
![]()
normalno, nego @Arhangel94 i dalje misli da je zanimljiv ako tako kači neke poruke
igla se dete, šta će![]()
hoćeš da te budim u 5h da ideš da plivaš?Zato sto sam u umoru.
Izdala sam sebe samu, umesto da opalim trc, pa umocim guzu na pola trca, eto. Valjda sto je normalna temperatura i vlaga normalna, nesto mora da zakaze. A to sam ja.
Posto ce nas pokupe oko podne, ako nas ne zeznu ranije, racunam na jutrenjak. Samo da se probudim. Kako ide noc ja budnija. Muzika se ispratila fala morskim bogovima.
Deda jedan peva na Sinan foru i to je dobro, ali zenska pukao joj glas. Bukv muci i sebe i publiku, morala bi na strogo cutanje da vrati glasnice. Ko da je sa Akselom isla na obuku kod Miki Mausa. Uzasi kapitalizma, mora da sljaka.
vidiš da nije siguran u svoja osećanja prema meniBrate ocete da se vise smuvate ili sta god da vam je cilj igrice. Porvete, obarate ruku...
Ovo nadmackavanje je poentles.
eto, to smo mogli biti mi ali ti nećeš
Ma vi si to, ne sekiraj se.eto, to smo mogli biti mi ali ti nećeš
vidiš kako odmah kači gay klipove. odmah mu proradi ono što krije u sebiMa vi si to, ne sekiraj se.
A da vi malo berete dud, cula sam da je to bitno za mir u svetu, koji pocinje od mira sa sobom. Sa osobicom.vidiš da nije siguran u svoja osećanja prema meni
baci koju fotku peska i mora (ako je pesak)Daaa! Navij svoju senku i nadvij je ovde, samo to je nasih cetiri ujutru, plaky.
Ima da plivam makar crkla.
Kad ono crkla, eee.