electricblue
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
Sa vama je nezaboravno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma3 vodolije sad na temi imaju? Iako mi djeluje kao da vas 10 ima![]()

Pobednik3 vodolije sad na temi imaju? Iako mi djeluje kao da vas 10 ima![]()
Pisao joj neke pesme tigrice moja, da ti mazim kosu, da gledam tvoje oči, tako nešto.
Dzedaju grijesis.Nisam njoj, nit je ta sa foruma uopste.Nego da vidimo arhivu tvojih grijehova.jesi beše njoj pisao one pesme tigrice moja i sl?![]()

Japanese boy.
Jeste jeste samo mene mrzi da ko ti kopam po tuđim porukama pa da ti nabijem na nosDzedaju grijesis.Nisam njoj, nit je ta sa foruma uopste.Nego da vidimo arhivu tvojih grijehova.
A da vidimo sta to imamo ovdje.
Pogledajte prilog 1765952
Neka vas samoPobednik
Tica
Lobica
Ja
Kakav spoj ličnosti, kaži![]()

Pa baba sokačara kao što rekohAli zasto ti to imas.
Nista zatoDobar ukus, nema sta.
Ali zasto ti to imas.
Plasi me ovaj cika.

Jeste jeste samo mene mrzi da ko ti kopam po tuđim porukama pa da ti nabijem na nos
Smislices cime jos vise da nas uplasis i resen problem.Nista zato
ja sam 7
007
Soko 007
ce ressimo to nekako
msm to plassenje
![]()
Ma pusti ga, i olindrala macorcina je imao te izlive ljubavi, samo se pretvara da je hladan ko austrijski slikar.Zasto se ja toga ne secam![]()
NazalostSmislices cime jos vise da nas uplasis i resen problem.

Nazalost
veceras ne mogu to
naime
nisam pijan pa da me briga za posledice
![]()
Jel baba mesi nesto, da izadje na dobro..
Pa pominju se sve top devojane, tako da, to je zivot, to nije reklama.Ma pusti ga, i olindrala macorcina je imao te izlive ljubavi, samo se pretvara da je hladan ko austrijski slikar.![]()
Da li si se najela?

Coca Cola, Marlboro, SuzukiPa pominju se sve top devojane, tako da, to je zivot, to nije reklama.