The_Night_Hawk
Cloud surfer
- Poruka
- 84.016
Хмммм
треба ли вам магарац
овај
носач пртљага можда?

мсм и ја сам нека Водолија јел'те...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хмммм

![]()
Ne znam o čemu pričate![]()
Pa ne moraš da ih slušaš niti da opštiš s njima ako ne razumešpa moraš jer u svakom letovalištu ih ima

nažalost moram, pogotov kad odem na posao pa se svi vrate sa odmora puni utisaka iz grčkih supermarketa i kafićaPa ne moraš da ih slušaš niti da opštiš s njima ako ne razumeš![]()
Da dobijes kojim slucajem onih tvojih 4.2 miliona evra, da li bi dao otkaz?nažalost moram, pogotov kad odem na posao pa se svi vrate sa odmora puni utisaka iz grčkih supermarketa i kafića
Ne, bez mraka, ovaj, braka, molim.Dragi članovi ove naše forumske zajednice.
Danas imamo čast da prisustvujemo sklapnja braka između @Heroj.Ulice i @Lorelaj92.Njih dvoje su odlučili da svoju ljubav krunišu brakom kao što obično to.i biva kad se dvoje mladih vole.
@Lorelaj92 da li prihvatate @Heroj.Ulice za svog životnog saputnika i da djelite dobro i loše do kraja svoga života?

Ne moraš na moru amannažalost moram, pogotov kad odem na posao pa se svi vrate sa odmora puni utisaka iz grčkih supermarketa i kafića
ne moram na samom moru ali posle u avionu, autobus nazad za srbiju moramNe moraš na moru aman
A ni bilo gde ako ćemo pravo
Isključi se
Ti si baš rešio da budeš nesrećan i nezadovoljan, jeldane moram na samom moru ali posle u avionu, autobus nazad za srbiju moram

Stiskaćemo se, pa ih nećemo čuti de de, ne drami.ne moram na samom moru ali posle u avionu, autobus nazad za srbiju moram
Или као јаNe moraš na moru aman
A ni bilo gde ako ćemo pravo
Isključi se

Taj ti mračniji od Mordora, nego ga ne znate još. Za svako rešenje on nađe problem.Ti si baš rešio da budeš nesrećan i nezadovoljan, jelda![]()

Ti si baš rešio da budeš nesrećan i nezadovoljan, jelda![]()
To se moze rjesiti tako sto ce se ozeniti.Ti si baš rešio da budeš nesrećan i nezadovoljan, jelda![]()
Uz mene to ne biva, ja ću da mu ga dignem. Njegov pogled u visine.Ti si baš rešio da budeš nesrećan i nezadovoljan, jelda![]()

Taj ti mračniji od Mordora, nego ga ne znate još. Za svako rešenje on nađe problem.
Ubiće me![]()
pored tebe smrt izgleda kao blagoslovUz mene to ne biva, ja ću da mu ga dignem. Njegov pogled u visine.
Khm.![]()
Ne skroziraj me tim okcetom, sve me struja prođe od uzbuđenja.

poprskaj se svetom vodicom pa će te proći uzbuđavanjeNe skroziraj me tim okcetom, sve me struja prođe od uzbuđenja.![]()
Kako znaš ako ne probaš?pored tebe smrt izgleda kao blagoslov

Kakva je ovo izjava ljubavipored tebe smrt izgleda kao blagoslov

Nemam.poprskaj se svetom vodicom pa će te proći uzbuđavanje