Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 8.768
konačno si izašao iz ormana

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
konačno si izašao iz ormana

Sorry fatass, ali nisam ucesnik tvog pederbala.konačno si izašao iz ormana![]()
Želi da budem za sve ostale bogougodna, a razuzdana bakanalistkinja njemu samo.Vidi se, ipak je asc sco, želi čitavu da je prisvoji i posjeduje![]()
Ne pipkaj mi čoveka po glavi.

Ne pipkaj mi čoveka po glavi.![]()
kako nisi? do juče si vikao gay smajli gay smajli a sad i ti počeo isti da koristišSorry fatass, ali nisam ucesnik tvog pederbala.

voliNe pipkaj mi čoveka po glavi.![]()
Pridruži se našem aqu timu, nemamo mi ništa protiv, pojačaćemo tim, jupi![]()
Godinama gledam kako mi kradete titulu i ne vjerujem![]()
Ti bi da ga pipka po nečem drugom?Ne pipkaj mi čoveka po glavi.![]()
Da, pa to svaki muškarac zapravo i hoće od svoje suđeniceŽeli da budem za sve ostale bogougodna, a razuzdana bakanalistkinja njemu samo.
Ima smisla.![]()

Vidim, sve neće, neće, a na kraju posrnuo.
Ti bi da ga pipka po nečem drugom?
pored posete crkvi prepopručujem i posetu oftalomolologu jer vam i vid popuštaVidi se, ipak je asc sco, želi čitavu da je prisvoji i posjeduje![]()
Pa od glave sve kreće, khm, bolje da zasečem u korenu.Ti bi da ga pipka po nečem drugom?

Sve sam dobro kazalapored posete crkvi prepopručujem i posetu oftalomolologu jer vam i vid popušta
da ko adam završi na ulici kao beskućnik?Da, pa to svaki muškarac zapravo i hoće od svoje suđenice![]()
cSve sam dobro kazala![]()
Kad se zenis sa Lorelaj u Crkvi?pored posete crkvi prepopručujem i posetu oftalomolologu jer vam i vid popušta
isto kad i ti sa onom tvojom kuratom devojčicom što je stalno pominješKad se zenis sa Lorelaj u Crkvi?

pa ne moraš sa takvima, ko kaže da morašja sa takvima da d'idem 10 dana i slušam te priče ne pada mi na pamet
pa moraš jer u svakom letovalištu ih imapa ne moraš da takvima, ko kaže da moraš
Ништа се не мора, наравно.pa ne moraš da takvima, ko kaže da moraš
Pridruži se našem aqu timu, nemamo mi ništa protiv, pojačaćemo tim, jupi![]()