Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.153
Kakve?nije ni čudo što ste takve ispale

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve?nije ni čudo što ste takve ispale

bakanalisaneKakve?![]()
Bože kako je ovaj crtani perverzan, šta smo mi gledali daleko bilo![]()

Izvinityyyyy se odmah, gosPođice!Bila sam uvjerena da je Lav najumišljeniji znak, dok nisam kročila na forum i upoznala vas Vodolije![]()

Dvoumila sam se između tog gifa i onog kog sam okačila![]()
Ne znam o čemu pričate![]()
Pa kako misli da se udamo i zanijesemo bez bakanalisanja, neće nas niko ženit samo da bi nas gledaoHoce da vas sve uda i da zanijesete.

Iliiii što bi rekao Sćepan, a što će nama ovaj incident?!Bila sam uvjerena da je Lav najumišljeniji znak, dok nisam kročila na forum i upoznala vas Vodolije![]()
Bila sam uvjerena da je Lav najumišljeniji znak, dok nisam kročila na forum i upoznala vas Vodolije![]()
Iliiii što bi rekao Sćepan, a što će nama ovaj incident?!![]()
Ja vidim kao neovisni posmatračNe vidim problem![]()
Pa tako bakanalisane vas neće niko udomitiPa kako misli da se udamo i zanijesemo bez bakanalisanja, neće nas niko ženit samo da bi nas gledao
Mada bi to bilo lEpo, da gleda k'o u ikonu![]()
I kad si usao u Crkvu, jel rekao da je djavo medju vama?taj što me isterao se predstavio gospodu, ovo je drugi pop
Pa ja mislim samo da se bakanališemo sa suđenicima ne tek tako i kojekuda, šta je s tobom?Pa tako bakanalisane vas neće niko udomiti
Fali mu domacica.Pa ja mislim samo da se bakanališemo sa suđenicima ne tek tako i kojekuda, šta je s tobom?![]()
Pa ja mislim samo da se bakanališemo sa suđenicima ne tek tako i kojekuda, šta je s tobom?![]()

Da se ipak vratim svojoj energiji Pogledajte prilog 1765308![]()
Možda se boji da će Lo bakanalisati sa osobom koja nije on, pa projektuje to i na druge da ne bude očigledno![]()