Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.403
Nešto imađ utisak da sa đ promašio par citata ali razmenite među sobom. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek sad dam otkrila ljepotu iste! Jako i lEpo, a pitkoRazlog zašto ja volim višnjevaču l, ne mogu se nalivam.![]()

Koja je to logika...Konta ako te nauči tek se tada nećeš oženitipa ćeš njoj na šerpi biti još ihihi
![]()
Zašto precrtano, ne nerviraj me ?Lakva ženidba... To je precrtano...već da preživim nekako. A kako preživeti bez pite.
![]()

Ja mislim da je naručio viski na TemuObni kapacitet, koliko uneo u sebe alkohola još na nogama![]()
Pa ne moraš obije, otvori jednu
*ja kad navodim na grijeh*

Možda i nije, nego ne vidimoObni kapacitet, koliko uneo u sebe alkohola još na nogama![]()
HahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaNešto imađ utisak da sa đ promašio par citata ali razmenite među sobom.![]()
Jesam ti rekla!Tek sad dam otkrila ljepotu iste! Jako i lEpo, a pitko![]()
E ovu ne znam
I ovakoo i onakoo, svee bi opet propaloo![]()
Boli ze uvce. Jednom se živi. Pravimo grupicu na telrgramu. I onako bolje bez špijuna.Ama ja ako pijana na forum dođem, ban ko kuća!
Ne zna gde su mu noge, ali zato sa rukama barata još hahahahahahahMožda i nije, nego ne vidimo![]()
Crkohali šta ja imam sa pitom?![]()
Nešto se ipak desilo na Kipru, u pravu beše malaPrejako je ovo vino, prejake su reči
Meni ove noći sve je prejakooo
Te tvoje oči, parfem, tvoje usne
Za ovo moje srce nejako![]()
*ns stolici. Ček. Sad probam da mrdnem dupence.Obni kapacitet, koliko uneo u sebe alkohola još na nogama![]()
Nešto imađ utisak da sa đ promašio par citata ali razmenite među sobom.![]()
Možeeeee. Ono hodaaaaa.*ns stolici. Ček. Sad probam da mrdnem dupence.
Koliko seka imaš, bato breeee?!Lepa je seko. Duša
![]()
Ono hoda hahahahaahahahMožeeeee. Ono hodaaaaa.![]()
Pa ne mijenjamo sličice da se razmjenjujemoNešto imađ utisak da sa đ promašio par citata ali razmenite među sobom.![]()