Arhangel94
Aktivan član
- Poruka
- 1.698
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amelie mi je u top 5 najnormalnijih forumaša-ica
Kakvi amaterimislim da je većina članstva banovana pa su odustali od dalje rasprave
eto, vidiš kako sve lepo čuvaš i onda to čitaš uveče i plačeš od ljubomore što nisu tebe tako hteliSori i da sam gej, ne bi bio moj tip.
Ovaj je tvoj tip.
Kako na vas utiče muzika Bjonseankete
Je l ovo neki gej stajling napisano po Vuku ili da ne koristim staru srpsku reč transkribovanogejluk
Da ti ne prepravljam post jer nije dozvoljeno, nadovezat ću se samo nakon tvoje tri točke.Amelie mi je u top 5 najnormalnijih forumaša-ica
Svi ostali smo negde...
A gde je ta tema bila?Ne mogu vjerovati da je bilo baniranja na temi tko bi trebao sjediti na prednjem sjedištu.![]()
Ako sam dobro upratila, kod ružičastih. Ali je Elle postavila link i do iste teme ovdje.A gde je ta tema bila?
Što je na kraju bilo s onom damom?Sad će 667
Ali 669 je...
AhahhahaŠto je na kraju bilo s onom damom?
Je još tu?![]()
Joj, sjećam se toga i svaka čast.Ahahhaha
Ništa
Nisam prišao
Lepa devojka, moj tip
Ali nisam bio u elementu za prilaziti
Doduše samo jednom sam tako na hladno prošao, prošle godine
Pisao sam
Častio sam sebe sa 2 sladoleda jer sam se usudio![]()
Ako te strefi srcka, cu da ti pojedem mozak, kao ovaj gospodin.eto, vidiš kako sve lepo čuvaš i onda to čitaš uveče i plačeš od ljubomore što nisu tebe tako hteli![]()
Puno proteina je toAko te strefi srcka, cu da ti pojedem mozak, kao ovaj gospodin.
Izedeš mi da ne kažem šta pred ovim svetomAko te strefi srcka, cu da ti pojedem mozak, kao ovaj gospodin.