Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.466
Fala vi. Mlogo ste ljubazni.U redu
Zapisana si

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fala vi. Mlogo ste ljubazni.U redu
Zapisana si
Meni odande ništa ne nedostaje, pa ni smajliji.Meni ovdje nedostaje :unsu: i :||:
LepoHeroj je biciklao po Adi. Ne znam da li su se susprjegnuli uslovi da nije ni toplo, ni hladno, da li je opet u akciji.
Koih?U ja se plasim tih sokocala.
U reduMeni se i ovaj krevet nesto sumnjivo talasa posle moreta.
HTF is Gale nez?Gale nez jel su se udostojili da ga otvore, uber kreteni su. Tas je dosadan.
Meni odande ništa ne nedostaje, pa ni smajliji.
#samokažem
U reduMeni je ovaj smajli antipatičan![]()
Nisam čula za taj, ali gledala sam Summer of Sam, ako je riječ o istoj temi?Gledam dokumentarac na netflixu semov sin
Ne svidja mi se inace kako netflix odradi emisije o true crime, ali nemam sta pametnije da gledam
Meni ovaj, užas nad užasima..Meni je ovaj smajli antipatičan![]()
Sad sam htela da pitam gde je moja Slavica i moja kumaaaa @iamnotentirelyhereDobar dan. Samo da se javim da uđe u zapisnik.
Hm, a bikove niko ne spominje.![]()
Mislim da tog (barem neki) upravo tako i zovu ovdje.A ovaj običan smajli mi je psiho![]()
Proći će i ta kiša valjda. Teš tešSad sam htela da pitam gde je moja Slavica i moja kumaaaa @iamnotentirelyhere
Ja sam u nekom polu-muuudu, ubi me vreme ubi me.
@electricblue je l' sad sunce kod tebe?
I taj je grozan
Hoće, onda će snegProći će i ta kiša valjda. Teš teš![]()
Ispada ti jezik.
Ma jutros i do nekih 14h potop, od tad sunce, pritisak mi u podrumu.Proći će i ta kiša valjda. Teš teš![]()