- Poruka
- 55.168
Čarape da izgledaju veće?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čarape da izgledaju veće?![]()
Dva puta...To i ne računam u dešavanja, ionako se desilo jednom u prolazu
Lososom ih hranisMaaace.
Meni su dve pobegle sad od hranjenja za ruckom. Smorila sam se. Cistila im losos.
Pa nismo izlapeli, ajde sta se sad stidis.Pogledaj kad je to napisano, verovatno imaš sačuvano ko i sve moje poruke što čuvaš![]()
Ne, jednomDva puta...
Jednom ko nijednom...:samokazem:Ne, jednom
Ovaj Heroj.Koji tacno?![]()
Bacaju hranu u restoranu, ne sme valjda osoblje da ih hrani. Sta izvucemo to dobiju, ali danas se nije dalo. Jedna dremala ispod kolica za sudove, vidim nigice. Ja joj ocimkam, ode u tri lepe. Druga sarena neko dete klatilo noge pobeze i opet se provlacila i trk. Ostavila sam sa strane na travnjak.Lososom ih hranis![]()
U reduJednom ko nijednom...:samokazem:
Voli on to tako, muljava RibicaSamo kleveće u mom odsustvu, jes' videla.![]()
Ovaj Heroj.
Da vidimo sad koliko je heroican.
Voli on to tako, muljava Ribica![]()
Ne bi se reklo da ti se glova odmorila, a vala tek ni tElo.Neka hvala, ne treba.
Meni se glava odmorila za ovih 12-13 godina bez toga, telo se regenerisalo, nabacilo kilažu.![]()
Dva po dva, nakupi on.. a sve kao ne računa ovo, ne računa onoDva puta...
Pa ako svaki kontakt računte u sex onda ja ***** pa ne stajemDva po dva, nakupi on.. a sve kao ne računa ovo, ne računa ono![]()
Misliš ona zlobnica Lobica ?Sve vise mislim da si ti mali baksuz![]()
Nikad se ne znaNeće se desiti
Ne svaki, samo kontakt gdje se konektuješ a to ne računašPa ako svaki kontakt računte u sex onda ja ***** pa ne stajem![]()
Tako treba junace, samo napred.Pa ako svaki kontakt računte u sex onda ja ***** pa ne stajem![]()
Pa ja sam offline 12-13 godina, ne mogu da se konektujem svakako. Čak ni antena za prijem i konektovanje zabagrela, neće se ni podigne da traži signal.Nikad se ne zna
Ne svaki, samo kontakt gdje se konektuješ a to ne računaš![]()
Da, odem u pekaru kažem tepsiju bureka i daj da te naguzim ovde dok ovi ljudi čekajuTako treba junace, samo napred.
Roknes Concor i na posao
Jel vidis da se moze biti produktivan kad se hoce.Da, odem u pekaru kažem tepsiju bureka i daj da te naguzim ovde dok ovi ljudi čekaju
Ili u maxiju isto kasirku kad mi keš ili kartica kažem prvo da odradimo šta imamo pa ću ti platim a ono isto red na kasi.
A tek na pijacu kad odem...na svakoj tezgi po*ebem