Kafić Priče iz prošlog veka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lososom ih hranis 🔝
Bacaju hranu u restoranu, ne sme valjda osoblje da ih hrani. Sta izvucemo to dobiju, ali danas se nije dalo. Jedna dremala ispod kolica za sudove, vidim nigice. Ja joj ocimkam, ode u tri lepe. Druga sarena neko dete klatilo noge pobeze i opet se provlacila i trk. Ostavila sam sa strane na travnjak.

Juce smo nosili salamice sa dorucka na plazu, kod tusa je jedna mama maca sa dve bebe. Iz ruke su jeli posto se zalepi na pod. Malci je imitiraju, plase se. Sitna, mlada, mnogo lepo ih pazi, zao mi je. Danas dzaba i to krijumcarili, nisu tamo.

Moji kreteni kuci, beli dzinivski kad je bio malecki sve je jeo kao lud. Jedini koji i zivo jede i nije mu nista. Jeo, kakio, ja se pitala da nije bolestan. Ko protocni bojler. Ali on je zapravo grabio da ostvari svoj potencijal, na vreme je dosao. Spljeskan beli, usat i sapast. Sad znam da su usi i sapice bile prediktivne za rast. E sad retko hoce losos kad mi ostane. Mali crni nece nista. I jazavicarka nekad prihvati, nekad ni da cuje. Kreteni. Nekad odvojim od svog, ni ne ostane. A oni prezru, pih.

Da, odem u pekaru kažem tepsiju bureka i daj da te naguzim ovde dok ovi ljudi čekaju

Ili u maxiju isto kasirku kad mi keš ili kartica kažem prvo da odradimo šta imamo pa ću ti platim a ono isto red na kasi.

A tek na pijacu kad odem...na svakoj tezgi po*ebem
Jel vidis da se moze biti produktivan kad se hoce.
A ne tu ko neka nevina devojka da izvoljevas.
Nego siri radost po svetu :D

Mmm, konačno vrijeme za kaficu i stalkovanje Lobice :cistinaocare:

20250801-125022.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back