Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.593
Zvali ste me?Kada smo kod zlobnica sa roze foruma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvali ste me?Kada smo kod zlobnica sa roze foruma

Mene zivci j..., pa sam pao na 90, a inace sam na 100. Visi sam 2 ili 3 cm od tebe. Najjidealnije mi je kada sam na 95 i to dok sam veslao, planinario i dosta hodao. Sad sam skoro sve zapustio i samo se zivciram jbg..Pokusavam ali tesko ide.
Proslo leto sam skinuo do 126 kg i tokom zime se vratio na 132 kg.
Treba mi jos neka promena u zivotu.

Ja digo ruke, kaže mi doktorka, ne smeš ovo,ne smeš ono, ne smeš šećer, ne smeš alkohol, ne smeš da dišeš, ne smeš da prdiš...šupi*kumaterinuPokusavam ali tesko ide.
.
Dijeta pod hitno.
Ne pada mi na pametDijeta pod hitno.
Ja imam majicu sa likom Tadije i natpisom iz filma 7 i po - "Masa je mama"Moj muž ima normalnu kilazu a ja bih volela da nabaci malo masu. Meni to lepo.
Poslala sam ti zahtev, molbu da prihvatis moje praćenje, vaša esencijoOvo je voleo moj bratanac i ono Wheels on the bus, samo je autobus bio tobus![]()

Jao vidiš da sam ti ga hronično digla.Pogledajte prilog 1763634
Da ne bude da ja, bečka škola, izmišljam kako neki kleveću, evo napismeno sve od lekara.
Nastavi onda. Nemam pojma koliko godina imas samo velika je vjerojatnost s godinama, visok tlak, secer...Ne pada mi na pamet
Što bi rekla Gossy pufnast da budeMoj muž ima normalnu kilazu a ja bih volela da nabaci malo masu. Meni to lepo.
DaaaŠto bi rekla Gossy pufnast da bude![]()
da ga ima 
Како коме...Ja imam majicu sa likom Tadije i natpisom iz filma 7 i po - "Masa je mama"![]()
Mene zivci j..., pa sam pao na 90, a inace sam na 100. Visi sam 2 ili 3 cm od tebe. Najjidealnije mi je kada sam na 95 i to dok sam veslao, planinario i dosta hodao. Sad sam skoro sve zapustio i samo se zivciram jbg..![]()
Svašta mi je prepisao neki doktor mladiJa digo ruke, kaže mi doktorka, ne smeš ovo,ne smeš ono, ne smeš šećer, ne smeš alkohol, ne smeš da dišeš, ne smeš da prdiš...šupi*kumaterinu
Otišao naručio 10 u pola sa lukom i 2 piva
Ima ja da te stavim na moju, khm, zdravu čorbu, ima slatko da poližeš. Tanjir.Ne pada mi na pamet

To je fora iz filma, naravno da nije poenta biti gojazanКако коме...
мени је сметала па сам смршао 24 килограма...
додуше за 6 година...
али ипак...
Ni ime mi uboo nisi, još da gvirneš kog sam pola i toeto.Mene samo zanima da li ce neko osim Lorelajn i Elektrik da dodje sa istim imenom![]()

Mlad si ti za ovoPogledajte prilog 1763634
Da ne bude da ja, bečka škola, izmišljam kako neki kleveću, evo napismeno sve od lekara.
To je u vugla uglavnomPokusavam ali tesko ide.
Proslo leto sam skinuo do 126 kg i tokom zime se vratio na 132 kg.
Treba mi jos neka promena u zivotu.
Ni ime mi uboo nisi, još da gvirneš kog sam pola i toeto.![]()

Ма знам да је фораTo je fora iz filma, naravno da nije poenta biti gojazan![]()