Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.454
Pa da onda smažem krofnu sa NutelomVi sto ste gadljivi na rafaelo i nutelu, slobodno prosledite ovde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da onda smažem krofnu sa NutelomVi sto ste gadljivi na rafaelo i nutelu, slobodno prosledite ovde

Nije mu dobro smeje se na kremOpet ovaj čovek @Lorelaj92
Ne voliš ni kad su jedan do drugog? Kako se dosjetio samo izmiješati ih, hahaha..Moja trauma iz detinjstva je kad dođe stariji brat od tetke i majka nam sprema palačinke a on namerno uzme kanticu sa kremom i izmeša crni i beli deo meni iz inata, jer ja ne volim beli deo.
Onda krene mini drama po kući, zakrvimo zbog krema![]()
Opet krofna sa rupomPa da onda smažem krofnu sa Nutelom![]()
Treba da se fokusira na vaše sličnosti.Nije mu dobro smeje se na krem![]()
Ma perverznjak...Nije mu dobro smeje se na krem![]()
Pa može, ali beli krem ignorišem, a samo crni krkamNe voliš ni kad su jedan do drugog? Kako se dosjetio samo izmiješati ih, hahaha..
Ali ovo s bratićem, hahaha.. Odrasla sam s tri brata, pa su mi poznate takve situacije.Pa može, ali beli krem ignorišem, a samo crni krkam
Vrag, eto kako, jer sam ja uvek dramila kad mi mažu palačinku da mi ne zakače beli deo krema, pa se dosetio kako da me nervira.![]()
Sramota kumi tako, marš u ćošak da klečiš na ljuskama od oraha.

Sad je meni jasnije ono što je GPT rekao, polako se klupko odmotava.Sramota kumi tako, marš u ćošak da klečiš na ljuskama od oraha.![]()

Buržujka kažem jaPa može, ali beli krem ignorišem, a samo crni krkam
Vrag, eto kako, jer sam ja uvek dramila kad mi mažu palačinku da mi ne zakače beli deo krema, pa se dosetio kako da me nervira.![]()
Nije valjda, ja mislila moj čovek čedno biće, srušila si mi Sneška sadMa perverznjak...

Opet krofna sa rupomčokoladnom
![]()

Fali moj par, nismo kompletni, nas je četvoro zapravoSad je meni jasnije ono što je GPT rekao, polako se klupko odmotava.![]()
Je to u međuvremenu, dok ovdje mlatimo o slatkišima, netko nov ušao u kafanu?

Samo pristižemo joooojOvo je naša draga članica, isto sa naše teme, electric, ona je došla.
Ne možeš moje metode disciplinovanja primenjivati na meniSramota kumi tako, marš u ćošak da klečiš na ljuskama od oraha.![]()
Zagrcnućeš se od uzbuđenja smiri se, ne udaraj se ostaće ti modriceZnači da remiziramo: imamo beli krem, i krafnu sa čokoladnom rupom![]()
Joj, kako bi to Serafim rekla.Fali moj par, nismo kompletni, nas je četvoro zapravo![]()

Gde piše tooooJ?Ne možeš moje metode disciplinovanja primenjivati na meni![]()

Orguljamo mi redovnoJoj, kako bi to Serafim rekla.
Ok, stavit ću flaster na tipkovnicu.
Radi se o onom jednom glazbenom instrumentu.![]()
Farbao sam radijator, možda mi isparenja udarila u glavu.Zagrcnućeš se od uzbuđenja smiri se, ne udaraj se ostaće ti modrice![]()