gost448257
Elita
- Poruka
- 16.080
Udvara ti se.Zagrcnućeš se od uzbuđenja smiri se, ne udaraj se ostaće ti modrice![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Udvara ti se.Zagrcnućeš se od uzbuđenja smiri se, ne udaraj se ostaće ti modrice![]()
Ti i ja smo savršen paaaaarFali moj par, nismo kompletni, nas je četvoro zapravo![]()
Možemo da pogledamo.Farbao sam radijator, možda mi isparenja udarila u glavu.
U pravu je @Pobednik79
Sad sam ofarbao radijator pa sledeći put tek 2095 godine
U arhivatorskom pravilniku i priručniku za postupanje za neugodnim, nevaspitanim i teškim strankamaGde piše tooooJ?![]()
Ti i ja smo savršen paaaaar![]()

@electricblue, dobro nam došla.Ovo je naša draga članica, isto sa naše teme, electric, ona je došla.
Kad su ljudi normalni i stave ime ovdje kao i tamo.Ovo je naša draga članica, isto sa naše teme, electric, ona je došla.
Ne mežeMožemo da pogledamo.
Ti i ja smo savršen paaaaar
Obni, nanu naninu dolaziiii nekako.
nadam se da cemo se lepo druziti ovde. Nisam se predstavila, neki clanovi ovde me vec poznaju sa drugog foruma, ali kada uhvatim vremena pisacuU reduNe meže
A ja sam sve to pobrojano?U arhivatorskom pravilniku i priručniku za postupanje za neugodnim, nevaspitanim i teškim strankama

Možda ti i kreneMožda ali kako mi ide sa ženama ne verujem
DaA ja sam sve to pobrojano?![]()
Ja htela kao drugačije ne jer se krijem nego kao novo mesto, novo sve, mislila sam da je ovde pusto, pa kao mi se znamoKad su ljudi normalni i stave ime ovdje kao i tamo.
Meni još smiješno sto me S jutros nije prepoznala, ali realno ne bih ni ja sebe hahahha
Udarilo ti u glavu, lepo kažeš

Htela sam i ja novo ime, ali racunam bolje neJa htela kao drugačije ne jer se krijem nego kao novo mesto, novo sve, mislila sam da je ovde pusto, pa kao mi se znamo![]()

Normalno.Polako učim roze jezik
Ne budalite
Ne šećerite
U redu
.Nije, škorpijaSad još recite da je i nova članica Aquarius pa da lagano krenemo hvatati dah iznad vode.![]()

Divno divnoNormalno.
Idemo za Kovin.
Vezi ga u podrum, zatvori na tavan.
Gepekovanje (novo).
Ne kleveci.
Becka skola.
Slag me strefio.
Kobaliram.
Ne klepeci (mocno jer je ubilo konja).
Ko danas tura, mece.
Nezni & suptilni ogranak isurtenog odeljenja.