Shadow_woman
Elita
- Poruka
- 17.455
I samo da se zna, ne krećem rukom, nego nogomRuke k sebi, gosPođice, gosPođo!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I samo da se zna, ne krećem rukom, nego nogomRuke k sebi, gosPođice, gosPođo!![]()

Nas dvoje, dva penzionera, aaawa i ja sam u pemziji svakako
Zar ti nisi na spavanju u ovo doba?u redu
Otvoricemo sado bog te mazoDa li je tamo inspirativno za svadjanje
.
Ne koristim oklagiju u te svrhe.Pravimo kolače?![]()

Ne može od mene da zaspiZar ti nisi na spavanju u ovo doba?

razvijaš testo mikserom?Ne koristim oklagiju u te svrhe.
Sve mutim mikserom i raznim sokoćalima![]()

Mi ne razvijamo testo, nego ono nas.razvijaš testo mikserom?![]()

Ništa ne razvijam, sve kupujem jer kao što rekoh, kupujem i trešnje, što znači da sam bahata i bogatarazvijaš testo mikserom?![]()

Ja sam čula da ove godine oni koji kupuju trešnje, jedu i koštice, jer su ih skupo platiliNišta ne razvijam, sve kupujem jer kao što rekoh, kupujem i trešnje, što znači da sam bahata i bogata![]()
Da ne propadne ništa, čak se ni crva ne gadimoJa sam čula da ove godine oni koji kupuju trešnje, jedu i koštice, jer su ih skupo platili:![]()
A znacajni pogledi?Nema ni ruku ni nogu, ni ničega
![]()
Sve što uđe mora i da izađe reče neko danas.Ja sam čula da ove godine oni koji kupuju trešnje, jedu i koštice, jer su ih skupo platili:![]()

samo nemoj detaljisati ovo sa trešnjama o izlazu , ako možeSve što uđe mora i da izađe reče neko danas.![]()

Mi ti sve detaljišemo, navikni se što pre, biće ti lakše.samo nemoj detaljisati ovo sa trešnjama o izlazu , ako može![]()

Mi ti sve detaljišemo, navikni se što pre, biće ti lakše.
Nisi bila ti na času povraćanja pre neki dan, oš ti rekapituliramo?![]()
![]()