Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 3.411
To vrv znaci da niste nikad seli da iscitate vasa forumska dela, kao ja u tom ocaju.
Ed je s druge strane dva puta mogao da cita haha.
Ed je s druge strane dva puta mogao da cita haha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvi put sa 3 godine (naživo, ali lokalna anestezija)Zaaasto.
Ja sam kao odrasla operisala.
u moje vreme se čitao huper i tempo što se tiče tih časopisa
pan erotika takođe
mikijev zabavnik,mikijev almanah, politikin zabavnik su bili standard
štrokaSto im je crna ova voda, juju..
Zabavnik 90tih imao mnogo jake stripove u sreduni. Modesti Blejz, Rip Kirbi, Džeremaja, Rin Tin Tin.
Jedva sam čekao svaki novi broj najviše zbog stripa i kad su delili termopreslikače za majice
od hupera ostala samo huper enigmatikahebi ga šteta što su huper ukinuli zadnji brojevi bili 2009-te
joj to sam zaboravio, mada to nisam redovno skupljaoa vertikalni uski strip 82![]()
Brat je imao Komodor. Ja nznm kako je to nekog moglo da navuce, ali za njega, bolje da nije imao.
Meni bilo dosadno, i ono neko ucitavanje i podesavanje, mozda neka konzola pre Komodora? Gledas onaj sneg, on nesto objasnjava sta se narihtava wtf. Secam se nekih platforma igrica, nis nisam mogla da uradim. I ono trazis nesto po nekim sobama. Ma dosadno.
Imao je i Masterse boz sacuvaj, pa zameni Orka za nekog smrdu zelenog. Plaky.
Па, два крајника.Ja sam dva puta operisao to![]()
Moje prvo čudo tehnike je bilo ovo, mama mi ga oduzela kad je skontala da sjedim predugo na wc šolji i buljim u zid, ona mislila imam epliepsiju neku, kad sam joj objasnila da gledam u pločice i slažem ih u glavi kao tetirs ode u sobu i uzme mi igricu
Pogledajte prilog 1764750
da imaš moćdanas kada se izgovori himen je asocijacija znate našta![]()
3Па, два крајника.![]()
Tako je bilo kad su meni i seki kupili onu jeftinu Super Mario konzolu
Nismo ni jeli ni pili deset dana, nisu moglu mamu odvojiti od igrice![]()
Jao, kako je ovo predivno.Prvi put sa 3 godine (naživo, ali lokalna anestezija)
Pa mi je izrastao taj krajnik opet, pa su sva tri operisali sa 6 godina
Moram da se pohvalim, med sestra rekla mom tati da sam bio najhrabriji jer smo tamo nekoliko noći proveli, i ja sam, jbg moj Bogom dani večiti optimizam, sve ohrabrivao, da ne plaču, da ćemo izaći odatle, da postoji sutrato je i ta med sestra rekla mom ćaletu...
I onda tek kad je sve bilo gotovo i došli po mene i idemo kući, rasplakao sam se ko niko....
Posle mi to iskustvo koristilo kad sam već kao mator sa 16 godina operisao prst i tamo u toj bolnici hrabrio decu koja su čekala red za krajnike
Jedan mali se budio i u sred noći i tražio mi vode pa da ga vodim u wc...
Eto
U moje vreme je bio popularan Huper ne znam da li je bio ali sam ga ja stalno kupovala, u baš mlađahnim danima Mikijev i Politikin zabavnik.
U kući je bio običaj da se uzimaju novine, nedeljom Vreme, NIN, meni Huper, Fazon. Dnevne svaki dan, Politika, Novosti, Glas javnosti. Pročitam moje pa razmenim sa roditeljima, oni uzmu moju štampu ja njihovu. Celu nedelju pre podne provedemo u čitanju ponekad se dignemo da promešamo ručak. Kada napokon završimo čitanje onda ručamo.
Lep običaj kada razmislim.
Komodor je high class
Mi ostali smo gulili Spectrum
Moj je bio Spectrum ZX +
Taj plus ga je vadio
Taj 82 i neki rok casopis isti format, ili je to isto? Samo znam kod babe i dede sto je bilo vrv stricevih par primeraka. Bilo mi cudno.joj to sam zaboravio, mada to nisam redovno skupljao
politikin zabavnik, alan ford i nindža romani su mi bili dovoljni
uz naravno zagora i mister noa
Mmmmislim da niječekaj spektrum nije bio jači od komodora?
Omg .Prvi put sa 3 godine (naživo, ali lokalna anestezija)
Pa mi je izrastao taj krajnik opet, pa su sva tri operisali sa 6 godina
Moram da se pohvalim, med sestra rekla mom tati da sam bio najhrabriji jer smo tamo nekoliko noći proveli, i ja sam, jbg moj Bogom dani večiti optimizam, sve ohrabrivao, da ne plaču, da ćemo izaći odatle, da postoji sutrato je i ta med sestra rekla mom ćaletu...
I onda tek kad je sve bilo gotovo i došli po mene i idemo kući, rasplakao sam se ko niko....
Posle mi to iskustvo koristilo kad sam već kao mator sa 16 godina operisao prst i tamo u toj bolnici hrabrio decu koja su čekala red za krajnike
Jedan mali se budio i u sred noći i tražio mi vode pa da ga vodim u wc...
Eto
PrelepoOmg .
Muz hteo da ubode med sestru viljuskom u dupe, posto mu je posle op slepog creva bacila bakine kolace. Ne zbog kolaca nego zbog bake. Imao ceo plan ukljucujuci krijumcarenje viljuske u krevet. Ali su ga raskrinkali.
Jbg baka se trudila iz ljubavi za unučeOmg .
Muz hteo da ubode med sestru viljuskom u dupe, posto mu je posle op slepog creva bacila bakine kolace. Ne zbog kolaca nego zbog bake. Imao ceo plan ukljucujuci krijumcarenje viljuske u krevet. Ali su ga raskrinkali.
Joj sad tih sto isticu citanje kolko hoces. Pre mi bilo smesno jer mi se podrazumevalo. Prosto volis. A sad mi vise nije smesno kad citaju citaju omg.kao onaj vic za rakiju i čitanje: a onda odemo kod prijatelja koji ima celu štampariju![]()