Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.071
Izvinityyyyy tamo su samo elitna jelaDomaćice sa teme : šta danas kuvate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvinityyyyy tamo su samo elitna jelaDomaćice sa teme : šta danas kuvate
Do čega naopako?A tebi je do toga znači
Do vatrogasca i njegovog crevaDo čega naopako?
Pa ako zapalim kuhinju treba mi hitno njegovo crevo i njegov prsk.Do vatrogasca i njegovog creva

Kolenica izumrlog planinskog govečeta sa kamčatke u slatko slanom sosu od limuna i pomorandži sa azurne obale sa škojkama izvađenih sa dubne od 1200 metara na karibimaIzvinityyyyy tamo su samo elitna jela![]()
I sve to začiniti jednorogovim rogomKolenica izumrlog planinskog govečeta sa kamčatke u slatko slanom sosu od limuna i pomorandži sa azurne obale sa škojkama izvađenih sa dubne od 1200 metara na karibima
Ne znam šta da ti kažem, sve je moguće.Ocekujemo li novi val migranata sa roze?

JesteNe znam šta da ti kažem, sve je moguće.
Dobar dan svima. Lep dan, nije ni toplo hi hladno. Ja malo prošetala Bulevarom, kupila neke sitnice i uživala u kafici.
Život je lep.![]()

Mene pticice probudileDobro jutro, kako smo hrkali, jesmo budili komšije?
![]()

Još 35 dana
![]()

Znaci mi delfini smo sigurniTaman da u Grčkoj gledaš tekme sa mojim mužem, mi ostale sa foruma idemo u lov. Na ribu.![]()

Hocemo nekog kapitalca da upecamo?Taman da u Grčkoj gledaš tekme sa mojim mužem, mi ostale sa foruma idemo u lov. Na ribu.![]()

Pitam se da li onaj nas ozenjeni drugar sto ga zena drzi vezanog za radijator, farba isti taj radijator za koji je vezan?Nemoj ako je sveže ofarban radijator![]()
Bulevarom despota Stefana? To je jedini koji znam i tamo blizu radim naocaleNe znam šta da ti kažem, sve je moguće.
Dobar dan svima. Lep dan, nije ni toplo hi hladno. Ja malo prošetala Bulevarom, kupila neke sitnice i uživala u kafici.
Život je lep.![]()