iamnotentirelyhere
Veoma poznat
- Poruka
- 14.775
Kako mi je ovo super, možemo da se šalimo, a mogu ljudi da nam pišu o '80 i '90 godinama, dođete kao Luna Lu na instagramu - pojmovnik 20. veka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno kao zatišje pred buru devedesetih.Najlepše su bile 80-te![]()
Kako mi je ovo super, možemo da se šalimo, a mogu ljudi da nam pišu o '80 i '90 godinama, dođete kao Luna Lu na instagramu - pojmovnik 20. veka![]()
Da da, nastavljamo u onom našem maniru, ,Za nove članove.
Ovo je kafana, ovde možete nesmetano da spamujete, ćaskate....šta god.
Ceo ovaj ptf je namenjen tomeDa da, nastavljamo u onom našem maniru, ,ne moraju isključivo prošlovekovne teme, razume se.
Ono kad nas moderator(ka?) tera da spamujemo, nema nigde samo ovde.
![]()
Znači možemo oslobođeno raspojasanoooo da laprdamooooCeo ovaj ptf je namenjen tome![]()
Smiri seZnači možemo oslobođeno raspojasanoooo da laprdamoooo![]()
Ako planirate da se svlačite, moraćete da predjete na drugi ptfZnači možemo oslobođeno raspojasanoooo da laprdamoooo![]()
Pa vidiš da sam dobra, vidiš i pohvalnicu da sam dobila.Smiri se
O-pa-laaaa, imamo i nudistički deo mrnjauuuu aj lajk it, ima li slika tamooo?Ako planirate da se svlačite, moraćete da predjete na drugi ptf![]()
ImaO-pa-laaaa, imamo i nudistički deo mrnjauuuu aj lajk it, ima li slika tamooo?
![]()
Uuuh, zapuhnu me vruć vetar već.
Uuuh, zapuhnu me vruć vetar već.![]()
Ima svaštaFilm - Kelti opisuje taj period '90ih i jednu rođendansku žurku kako su ljudi ni iz čega pravili nešto.
Ne želim da vidim taj nudistički deo.![]()