Kafić Priče iz prošlog veka

Sad kad je leto, uglavnom nosim noviju odeću od poslednjih godina, dok za zimu imam više prošlovekovnih stvari. Izuzetak među nezimskom odećom su "Pierre Cardin" čarape koje su iz prošlog veka. Jedan od razloga što su tako dugo izdržale je u tome što su imale bar jednu, a možda čak i dve višegodišnje pauze u nošenju. Uzrok pauze je to što se dešavalo da mama zaturi jednu čarapu, a onda kada je nađena, čarape su bile u različitim kesama sa nesparenim čarapama. Pre neku godinu sam objedinio te kese, i upario neke parove, uključujući i pomenuti par čarapa :)

Ajde da se razgaćimo

the-simpsons-homer.gif

Da li se prosli vek racuna zakljucno sa 1999. ili zakljucno sa 2000. godinom? :think:
Mislim, ja znam da bi valjda trebalo zakljucno sa 2000, ali u ono vreme jedna uticajna osoba, inace profesorka sociologije, nas je sve preko televizije ubedjivala da se vek zavrsava na prelazu 1999/2000...

a ukoliko neko tada nije ni postojao :zcepanje: šta onda? 😂😂😂

Onda je taj neko generacija Z...

Da li se prosli vek racuna zakljucno sa 1999. ili zakljucno sa 2000. godinom? :think:
Mislim, ja znam da bi valjda trebalo zakljucno sa 2000, ali u ono vreme jedna uticajna osoba, inace profesorka sociologije, nas je sve preko televizije ubedjivala da se vek zavrsava na prelazu 1999/2000...

Onda je taj neko generacija Z...
Mi ga računamo zaključno sa juče 😂😂

Back