Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.673
Nema toliko alkojola...Imam osećaj da ćemo i mi jednom oslobođeno tako![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema toliko alkojola...Imam osećaj da ćemo i mi jednom oslobođeno tako![]()
4? Ja mislila ima više. Pogledaću posleAh, a ti nisi, ajde de, ima 4 strane![]()
Skinuo bi se i on odmahIma neka tema di se skidaju, prave erocke slike, eto Heca nije znao. I bolje sto nije![]()
Ma otkud znam. Malo mi smešno a malo me strah. Otkud znam sta će im pasti na pamet.Nisu pet minuta napisali post pa odmah reaguješ i zabrinula se![]()
A i to što kažešSkinuo bi se i on odmah![]()
A kafaaaHvala ti. Izvoli, uniđi![]()

Aha, pričaš o oblom i lo, ja pomislio o tome da uđeš na temu sa erotskim fotkamaMa otkud znam. Malo mi smešno a malo me strah. Otkud znam sta će im pasti na pamet.
Mora neko stražariti![]()

Promiskuitetna škorpijaA i to što kažeš![]()

A kako ti znaš da se ja odmah skidam?Skinuo bi se i on odmah![]()
Aha, pričaš o oblom i lo, ja pomislio o tome da uđeš na temu sa erotskim fotkama![]()

Imam dobar osećaj za filing! Hipersenzitivna sam!A kako ti znaš da se ja odmah skidam?![]()
Iste smo. Da li da se smejem ili da plačemHipersenzitivna sam!
Ma, baci sve sa sebe, igraj, igraj sve do jutra, baš te briga šta će biti sutraImam dobar osećaj za filing! Hipersenzitivna sam!

Otišla u obilazak, naredila da je čekamoŠta nam je sa Minkom?![]()
Ne mogu da šetam i do šanka sada. Noge mi otpadaju, ipak sam ja žena u zlatnim godinamaNema sad kafe, alkohol na meniju![]()
U redu, prvo ti.Ma, baci sve sa sebe, igraj, igraj sve do jutra, baš te briga šta će biti sutra![]()
![]()