Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.701
Može da reciklira hahahahahahJe l ta skuplja od one koju popije?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može da reciklira hahahahahahJe l ta skuplja od one koju popije?![]()
Sad mi pade na pamet kad su zezali neku ženu da je popila 12 piva, a ona se brani da nije 12 već 9.Pa ne pijem ja nenormalne količine, šta vam je. 2 x po 200, jutro i veče. Espresso i nije količina neka..
Lo, jel si nekad bila sa muškom Vodolijom?Može da reciklira hahahahahah
A neeee, mora jezik to da oseti, usna duplja, sva čula da se uključe, sinestezija, sva čula aktivirana objedinjena! Tada se pravo uživa!"Sprovedite mi kafu u venu" tip![]()
Dobro, na poslu je šolja od 300..ali ne bude baš do vrha.

A neeee, mora jezik to da oseti, usna duplja, sva čula da se uključe, sinestezija, sva čula aktivirana objedinjena! Tada se pravo uživa!
Nisam ja za džabe KUREJKA!
Nisam, ali mi bratanac muška Vodolija, znam o čemu pričašLo, jel si nekad bila sa muškom Vodolijom?
O njima pričam
Ženske su neuporedivo toplije
Zato najviše volim slatkiše koji se tope u ustima.A neeee, mora jezik to da oseti, usna duplja, sva čula da se uključe, sinestezija, sva čula aktivirana objedinjena! Tada se pravo uživa!
Ne, ko još pije kafu kap po kap?Misliš na crevo direkt u usta i onda kap po kap.
Nema boljih i zanimljivijih prijatelja od njih!Nisam, ali mi bratanac muška Vodolija, znam o čemu pričaš![]()
Ti gledaš, a ja ne dam.Eto, gledaš a ne daš![]()

I ja volim stabilnost konstantnost i da znam na čemu sam, dogovor i reč da ima težinu. A ne kako vetar duva.Nema boljih i zanimljivijih prijatelja od njih!
Al u vezi.....
Nisu oni loši al umeju da izlude nas koji volimo stabilne emocije
Ženske su neuporedivo toplije
Moja baka se posljednje godine života hranila preko sonde, klasične, kroz nos do želuca, nije mogla podnijeti operaciju kojom bi ugradili stomačnu sondu, medicinsko čudo je po tome, predugo trajalo to sa sondom. Veoma komplikovano, ne daj Bože nikome. E, kad dođem, okupam je, sredim, nahranim kroz tu sondu pa je namjestim da sjedne da joj čitam, ona me prekine i traži kafu. Prvi put kad je tražila kafu kažem joj pa ne možeš je piti, kao šta će ti? A ona, duša moja: da mi razbistri glavu, napravi, ti pij a meni špricom ubrizgaj. I jesam. Svaki put kad je tražila-jesam!A neeee, mora jezik to da oseti, usna duplja, sva čula da se uključe, sinestezija, sva čula aktivirana objedinjena! Tada se pravo uživa!
Ti gledaš, a ja ne dam.![]()
Negoduješ me, je l'?

Zato najviše volim slatkiše koji se tope u ustima.![]()

Ne mogu da potvrdim ni demantujemNegoduješ me, je l'?![]()

Onda je za tebe neki jarac.I ja volim stabilnost konstantnost i da znam na čemu sam, dogovor i reč da ima težinu. A ne kako vetar duva.
Mekana sam k'o dedin, kaži ne stidi se!Ne mogu da potvrdim ni demantujem
TakoeOnda je za tebe neki jarac.
Ja volim one što kad zagrizeš iscure u ustimaTi ne voliš?![]()