Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.365
BUde otužna kad se pošećeri, to sam provalio tek kad sam prestao da je šećerimNe šećeriš je. Zato.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BUde otužna kad se pošećeri, to sam provalio tek kad sam prestao da je šećerimNe šećeriš je. Zato.![]()
I ja pijem gorkuJa je ne šećerim! Što gorča kafa, to život slađi!
Isto ko i pi*ka, bila tamanA stvarno, kako ste prvu kafu pili? Nije vam bila neukusna?![]()
Mislim da svaki organizam različito reaguje na odredjenu hranui i tako nadješ odgovarajuću hranu za sebe.
Nije, jedva sam čekala da "odrastem" pa da pijem pravu kafu. Sa bakom sam počela jako rano, mlijeko u šoljicu i par kapi prave kafe. A prvu pravu sam popila u slast. Bila mi je vrh!A stvarno, kako ste prvu kafu pili? Nije vam bila neukusna?![]()
Srećno!Trazim ali imam smene od po 12h. Danas noćna pa od zdravog zivota danas nema nista, tek u subotu.
Zato se Snowku nije kafa svidela.Isto ko i pi*ka, bila taman

Ovaj pije kafu, ne razume on to.
Stavio si lajk jer si prvi a nisi kliknuo na linkOvaj pije kafu, ne razume on to.![]()
Ja počela u osnovnoj, sa mlekom prvo, posle od srednje crnjak.A stvarno, kako ste prvu kafu pili? Nije vam bila neukusna?![]()
Užasan jeStavio si lajk jer si prvi a nisi kliknuo na link![]()
Još pričamo o prvoj kafi?Ja počela u osnovnoj, sa mlekom prvo, posle od srednje crnjak.![]()
Premotao sam.Stavio si lajk jer si prvi a nisi kliknuo na link![]()
Ko još klikće na linkove, Ćero majkina!Stavio si lajk jer si prvi a nisi kliknuo na link![]()

Samo @Serpenti vjerujem reakcijama!Užasan je![]()

Vi svi od malena u sekti.Ja počela u osnovnoj, sa mlekom prvo, posle od srednje crnjak.![]()

Zato se Snowku nije kafa svidela.![]()

Što gorča ona slađa! Kafa!Isto ko i pi*ka, bila taman
Ja se opekla na Badrijeve pa ništa ne kliknemKo još klikće na linkove, Ćero majkina!
Ubadam pa šta bude!
U reduDrage moje i dragi moji
Pozivam vas da glasate na forumskom književnom, proznom konkursu
https://forum.krstarica.com/threads...govi-unutrasnjih-oluja.1045521/#post-51996959
Unapred hvala
![]()