- Poruka
- 114.576
E onda vredi gledtiZajebancija...gayniggeri dolaze iz kosmosa da oslobode muškarce od žena koje ih ugnjetavaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E onda vredi gledtiZajebancija...gayniggeri dolaze iz kosmosa da oslobode muškarce od žena koje ih ugnjetavaju
Valjda nisi polomio branikZakačih neko kuče malopreZnači ***** ti i sneg i saobraćaj
![]()

Pa **** branikValjda nisi polomio branik![]()
Ne baš 40 al' može do nekih 32 stepenaA sad vam fali 40+ jel![]()

Valjda nisi polomio branik![]()

Baš sad razmisljam kako mu je to uopšte palo na pamet!!!!!!Pa **** branik
Jadno kuče
Za kuče se valjda kaje što nije pazio, a ne treba mu još i šteta.Pa **** branik
Jadno kuče
Ne verujem, zato sam i popizdeo. Svašta sam radio u saobraćaju ali još nisam ubio životinju.Misliš li da će biti dobro, je l' bio jak udarac?
I meniBaš sad razmisljam kako mu je to uopšte palo na pamet!!!!!!
Nadam se da nisi ni sadNe verujem, zato sam i popizdeo. Svašta sam radio u saobraćaju ali još nisam ubio životinju.

Ne znam šta da kažemZa kuče se valjda kaje što nije pazio, a ne treba mu još i šteta.
Nemoj se sada nervirati, nisi ništa namerno uradio.Ne verujem, zato sam i popizdeo. Svašta sam radio u saobraćaju ali još nisam ubio životinju.
Nije bio toliko jak udarac, skoro da sam ga izbegaoValjda nisi polomio branik![]()
Takvi nisu dostojni da hodaju planetom zemljom!Kad bi ste vi znali koliko ljudi tako udari pse i izađu pa prvo gledaju kola a psa i ne pogledaju, vide da nema štete ili da nije velika i odvezu se samo
Ma znamKad bi ste vi znali koliko ljudi tako udari pse i izađu pa prvo gledaju kola a psa i ne pogledaju, vide da nema štete ili da nije velika i odvezu se samo
Onda je verovatno dobro prošaoNije bio toliko jak udarac, skoro da sam ga izbegao
Pa onda ga možda i nisi ubio. Kad udariš kera punom brzinom, uglavnom se vidi i na autu.Nije bio toliko jak udarac, skoro da sam ga izbegao
Dakle umorna si
Posle posla aj na kafu pila mi se jer juče nisam pila...onda aj i do lidla. Natovarim se kao magarac! Jedva došla do kuće upravo!
Kupila sam alkohola poplava i toster za 5e u Lidlu i termofor za 3e od 2l![]()
Po džepu debelo!Kad bi ste vi znali koliko ljudi tako udari pse i izađu pa prvo gledaju kola a psa i ne pogledaju, vide da nema štete ili da nije velika i odvezu se samo
Malo malo pa iskoči u komšijskoj grupi da je bačen otrov, da paze ljudi kad izvode pse napoljeMa znam
Kolko njih namerno truje pse
Pa i to radePo džepu debelo!
Psihopate.
Uzmi povređenu životinju u kola i kod veta.
Je l' bi tako i udarenu osobu ostavio bez pomoći? Grrrr
Eto zašto ja više volim životinjeMalo malo pa iskoči u komšijskoj grupi da je bačen otrov, da paze ljudi kad izvode pse napolje
Pa rade, ali neandertalci, to ljudi nisu.Pa i to rade