Arhangel94
Ističe se
- Poruka
- 2.156
Ima i Inbred 2012.Ahahahahaha, predivan!![]()
Nažalost sam ga gledala!![]()
Ima i nastavke!
Toliko luda već nisam!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i Inbred 2012.Ahahahahaha, predivan!![]()
Nažalost sam ga gledala!![]()
Ima i nastavke!
Toliko luda već nisam!
Kafu ne znam kuvati, ali tiganj mi je uvek pri ruci.Vidiš ti kako on brine o tebi![]()

Ja nisam...svikla da neko..vako pita..i brine..izkreno sam šokirata...Vidiš ti kako on brine o tebi![]()

Pepo, kolika ti je vrednost korpe na Temu?![]()

Mhm. Ja sve što me interesuje ubacim u korpu, neka stoji za kasnijeKoje korpe? Trenutno napunjene ili?![]()
Kada bih sve poručio, izašlo bi me preko 170.000, imam 157 proizvoda trenutno u korpi 
Mhm. Ja sve što me interesuje ubacim u korpu, neka stoji za kasnijeKada bih sve poručio, izašlo bi me preko 170.000, imam 157 proizvoda trenutno u korpi
![]()

Ako je od istog lika ne želim ni trejler da gledamIma i Inbred 2012.![]()
Šališ se!Kafu ne znam kuvati, ali tiganj mi je uvek pri ruci.![]()
Nisam valjda, vidiš da vežbam samokontrolu
Pa kad mi stigne, onda naručim novu turu. Tako da ispada da kupujem samo 3x mesečno![]()

Ne pijem i onda govorim da ne znam ovima koji piju.Šališ se!
Za kafu, ne za tiganj
Mene jednom nagovorili da im kuvam i zažaliliNe pijem i onda govorim da ne znam ovima koji piju.![]()

So umesto šećera pomaže.Mene jednom nagovorili da im kuvam i zažalili![]()

So umesto šećera pomaže.![]()

A kad bi ti Ćera došla na kafu?Ne pijem i onda govorim da ne znam ovima koji piju.![]()
Ko bela lala!Ima da kuva sa zadovoljstvom![]()
Poznavajući nju, došla bi sa kafom u ruci. 200ml, naravno.A kad bi ti Ćera došla na kafu?
Jako je korisno a i lako znati da skuvaš kafu!Poznavajući nju, došla bi sa kafom u ruci. 200ml, naravno.![]()
Ko bela lala!