Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uspeo da online ulovim karte za dve najtrazenije predstave u Zvezdara teatru i to dobra mesta u prvom redu, sada sam malo srecniji u odnosu na sinocnu depresiju nakon povratka iz rodnog grada. :srecna:
Bravo!
Koje su predstave u pitanju? Totalno sam ispala iz fazona, a ranije sam bila inventar u pozorištu, teško mi bilo naći nešto što već nisam gledala.

Doduše, nikad nisam volila prvi red, zaboli te vrat, a budeš sav ispljuvan :rotf:
Drugarica, kad se ložila na Milana Marića, samo nam je karte za 1. red kupovala, to je bio pakao :pracka:
Žene :aha:

Stigao paket sa Temu-a, nikad brže nije došao. Kakvo iznenađenje! :maramica::maramica::maramica::maramica::maramica:

Da se podsetimo :kiki:

9552.jpg

Bravo!
Koje su predstave u pitanju? Totalno sam ispala iz fazona, a ranije sam bila inventar u pozorištu, teško mi bilo naći nešto što već nisam gledala.

Doduše, nikad nisam volila prvi red, zaboli te vrat, a budeš sav ispljuvan :rotf:
Drugarica, kad se ložila na Milana Marića, samo nam je karte za 1. red kupovala, to je bio pakao :pracka:
Žene :aha:

"Una" i "Knjiga o Milutinu".
Za njih moraju odmah da se kupe karte, jer se skoro sve rasproda roku od 1-2 minuta po pustanju. :eek:
To da, umeju ponekad glumci da pljuckaju kada se uzive u ulogu... Ali opet, kada vidim taj neotesani narod u publici koji stalno nesto "sapuce" poluglasno jedan drugom, premece po torbama i drka telefone dok predstava traje, meni je mala cena da malo pokrivim vrat sedeci u prvom redu u odnosu na to da mogu da normalno pratim predstavu.

Dobar je Maric, briljira u ulozi Edipa u JDP-u.
Ima i lepih mladjih glumica i balerina. Ja sam zbog nekih od njih vec nekoliko puta gledao "Flashdance" i neke druge predstave u Pozoristu na Terazijama... :lol:

Obožavam :zaljubljena:

I ja sam napunila korpu, ali čekam ng da naručim sebi poklon :hahaha1:

Ja neću više, kupila sam sve što mi je trebalo. Najsrecnija sam što sam kupila steznike za kolena, da kada vežbam budem bezbedna. I kupila sam neke bele klompe za dvorište i sitnice koje mi nikada, ali stvarno nikada, neće trebati. 🤣🤣🤣

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back