Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.593
Nije ni čudo što voliš zmije - leži, a ideJa ni trijezna ne volim da stojim a kamoli da pijem, a još sam iz CG, kad bi moglo da se leži i pije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ni čudo što voliš zmije - leži, a ideJa ni trijezna ne volim da stojim a kamoli da pijem, a još sam iz CG, kad bi moglo da se leži i pije![]()

Pa nije mi to online pijenje neštAA sinoć nisi šćela![]()
Somersby sam pila tako, na slamčicuA ti na slamčicu onda nešto![]()
Pa stvarno rijetko idemPonekad. Ponekad..
![]()

Dokaz kako smo mi pravi introverti!Pa nije mi to online pijenje neštA![]()

Kakva bi bila da si muško tekO, daaaa, mene ljudi tamo ni ne interesuju, već muzika![]()

Sve nastupe?Nikako.Mislim da još imam bar 1 promil. Otkazao sve danas i ne mrdam iz kreveta.
![]()

Ja inače nisam taj online tipDokaz kako smo mi pravi introverti!
Online druženje
Uživo
![]()

Sa'će i dlakeDobar dan!
Evo Minke i stomililitarske![]()

Bukv, i svi joj se miču s putaNije ni čudo što voliš zmije - leži, a ide![]()
Družila sam se sa pravim ljudima od 10:30 do 13:00. Dosta. Hvala. Jok!Dokaz kako smo mi pravi introverti!
Online druženje
Uživo
![]()
Onda nisi introvertJa inače nisam taj online tip
Volim sve naŽivo![]()

Ovo je jedna od rijetkih ženskih pjesama koje naručim, uglavnom me gađaju isključivo mačo pjesmeĐavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseljak![]()

Znači ni hot dopJa inače nisam taj online tip
Volim sve naŽivo![]()

E ima novost vezana za dlake! Više mi ne smetaju. Nakon sinoć i Oblijeve šok terapije od danas nova Ja!Sa'će i dlake![]()
Čim me interakcija sa ljudima iscrpljuje, a samoća puni energijom - jesamOnda nisi introvert![]()

Ni ja, previše euforije na svakodnevnom nivou oko mene bi biloBukv, i svi joj se miču s puta
Negoo, skontah upravo da se ne mogu zamislit s nekim veseljakom od čovjeka![]()
Jasno zašto smo ti onda Pepe i ja curiceOvo je jedna od rijetkih ženskih pjesama koje naručim, uglavnom me gađaju isključivo mačo pjesme![]()

Pijemo i večeras?

Pa ne radimoSad ispade introverti ne rade ništa uživo
I sinoć si rekla da moj čovek ima dobru nogu.E ima novost vezana za dlake! Više mi ne smetaju. Nakon sinoć i Oblijeve šok terapije od danas nova Ja!
Čad moram reći da Obli ima divnu ruku![]()