Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 9.709
Nešto o ww2 jesteRise of Hitler m?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto o ww2 jesteRise of Hitler m?
Da se nisi kao gregor sansa preko noći pretvorio u bubuali me strah da ustanem

Nije se saginjaoNisi sve usisao ustima sinoć?![]()

Bolje vodke da se drži, bar mu je poznato kako ga radiTa su pića najgora, što misliš da ne hvataju pa te smotaju ko tepih
Tako je mene absint šinuo prvi put pa me ko badnjak uneli u stan
Zaspao obučen i pokrio se duksom. To sve govori.Nisi sve usisao ustima sinoć?![]()
e posle sam i ja skliznula ubrzo

Pričala sam vam, ja mislim, kad sam na moru prvi put pila martini (promućkan, ne promešanTa su pića najgora, što misliš da ne hvataju pa te smotaju ko tepih
) i sad sjedimo, neka je svirka, ja govorim kako me piće uopšte ne hvata
, a kad je trebalo ustati, nisam mogla 
Lako ćete vi toA posle se treba odčeličit ako sretnemo![]()

Moraš se ugledaš na seku, bato!Zaspao obučen i pokrio se duksom. To sve govori.Ti ni slovce nisi pogrešila.
Opet sam najgori od sve đece.
![]()
Zar vas nisu učili da kad se pije ne sedi sea kad je trebalo ustati, nisam mogla![]()
Udavio bih se.Moraš se ugledaš na seku, bato!
A ja se i kupala čak!
Zamisli tebe u kadi, pa tačno bi zaspao, do ujutru modar kuku![]()
Joj meni je tekila posebno ostala u sjećanju zbog nekog Španca, tu sam prvi put otkrila da umijem da plešem ono njihovo, ili sam mislila da umijemBolje vodke da se drži, bar mu je poznato kako ga radi
Tako meni prvi i poslednji put od tekile bilo, ja krenula jednu dve tri lagano samo klizi, e posle sam i ja skliznula ubrzo![]()

Koliko taj absint ima %? Nešto mnogo?Ta su pića najgora, što misliš da ne hvataju pa te smotaju ko tepih
Meni jesteNije smešno![]()

Cubeno:" Nije mi ništa, nije mi ništa, nije mi nidgdyencmss....Ta su pića najgora, što misliš da ne hvataju pa te smotaju ko tepih
Pričala sam vam, ja mislim, kad sam na moru prvi put pila martini (promućkan, ne promešan) i sad sjedimo, neka je svirka, ja govorim kako me piće uopšte ne hvata
Sledeća scena...krenula da prinesem martini ustima...ruke se skratile...prosula ga na dekolte, a kad je trebalo ustati, nisam mogla
![]()

Modar i skupljenMoraš se ugledaš na seku, bato!
A ja se i kupala čak!
Zamisli tebe u kadi, pa tačno bi zaspao, do ujutru modar kuku![]()

70%Koliko taj absint ima %? Nešto mnogo?