Lorelaj92
Elita
- Poruka
- 16.672
Mogla bih mimozu da pravim, imam šamoanj imam đus!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

U mimozu tz čudni nazivi ne iduđ!Mogla bih mimozu da pravim, imam šamoanj imam đus!
Ja jela pa me prostrugalo pravo!Ako si jela![]()
Žalnžba ne bih ni ispravljalaNi ja. Ni ja. Razmišljam da im pišem mehl. Žalnžba ko vrata.
![]()

I ja sam na 2oj posle nestanka čačansjogJoš alkohola posle malo predaha?![]()
Kako mimoza sa alkoholom?Mogla bih mimozu da pravim, imam šamoanj imam đus!

Je l to imamo obećsnje da sledeći vikend kupuješ flašu?Žalnžba ne bih ni ispravljala![]()
E ne znam, ako nemaš obaveza ujutru uzmi, ako imaš, onda se suzdržiKako bi Obni rekao![]()
![]()

Iako mi je dug post za čitanje sad uredno sam pročitala i srce stavilaOva pjesma Andjeo čuvar me uvijek asocira na jedno epsko pijanstvo na Kopu, zadnje veče kampa, nas par ostalo, puštamo pjesme na telefonu da ne bi budili ostale...
Iza vatra u kaminu, drug moj najbolji iz kluba i ja se nalizali, padamo po stolu uz ovu pjesmu i zavijamo kao nenormalni...
Trener ujutro kaže, pošto nije mogao da spava od nas - Hteo sam da ustanem da vas zadavim![]()

Ja da sam znao sa kim imam posla...Ova pjesma Andjeo čuvar me uvijek asocira na jedno epsko pijanstvo na Kopu, zadnje veče kampa, nas par ostalo, puštamo pjesme na telefonu da ne bi budili ostale...
Iza vatra u kaminu, drug moj najbolji iz kluba i ja se nalizali, padamo po stolu uz ovu pjesmu i zavijamo kao nenormalni...
Trener ujutro kaže, pošto nije mogao da spava od nas - Hteo sam da ustanem da vas zadavim![]()
Ma to se traži, Obliii!Je l to imsmo obećsnje da sledeći vikend kupzješ flsšu?![]()
U mimozu tz čudni nazivi ne iduđ!![]()
Koktel mimozaaaaaKako mimoza sa alkoholom?![]()
Msjka nspravila neku pitu da joj ni škotski viski ne može ništa. Ngrizs onu mast i sir alu slaba vajda.Kako bi Obni rekao![]()
![]()

Čega??I ja sam na 2oj posle nestanka čačansjog![]()
Ide meme previšeeeeeeeeeIako mi je dug post za čitanje sad uredno sam pročitala i srce stavila![]()
Msjka nspravila neku pitu da joj ni škotski viski ne može ništa. Ngrizs onu mast i sir alu slaba vajda.A nžmene neće da nauči
![]()

Konta ako te nauči tek se tada nećeš oženitiMsjka nspravila neku pitu da joj ni škotski viski ne može ništa. Ngrizs onu mast i sir alu slaba vajda.A nžmene neće da nauči
![]()
Napisala sam najkraće što samo mogla, ali saosjećam, ni ja ne čitam čim vidim malo duži postIako mi je dug post za čitanje sad uredno sam pročitala i srce stavila![]()