Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.676
Ne navodi me na grEhUvijek može još![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne navodi me na grEhUvijek može još![]()

Jooooj, namazana si svim bojamaTi si još mladi izdanak, ali pun potencijal![]()
Ne navodi me na grEh![]()
Ribica!Jooooj, namazana si svim bojamaKako se samo iskusno izvučeš
![]()

Jes vas lako nagovoritiĆe se nađe bar etanol.![]()
Ja naravno, kakve sam sreće, opet upadam u pravi čas. Ne da mi se nikako da propustim Herojkova jaja ali zato nožice naše Serpentine redovno propuštam ulovitiNekad se kačile nožice, sad počeli da kačite jaja![]()

Ja sam mislio da ti voliš izazove i da testiraš sopstvene graniceTrčala bih i ja da nisam nEžna piplica![]()

Naopako, da mušku bradu ne volišSvakako ne onima koji nemaju dlake tamo gdje bi trebalo da imaju, a imaju tamo gdje ne bi trebalo da imaju (brada, za neupućene)

Pa ja ni ne kačim nožiceNe da mi se nikako da propustim Herojkova jaja ali zato nožice naše Serpentine redovno propuštam uloviti![]()
Zabavnije mi testirat tuđeJa sam mislio da ti voliš izazove i da testiraš sopstvene granice![]()

E nek sam i ovo vidjela, da se neko raduje što drugi nešto ne vole.Inače, ovo što pominjete da ne volete masline, Bože, kako je to lijepo
I zašto nemam sreću da su mi takvi ljudi i u RL, a ne kada naručimo picu, svi pohotno gledamo u onu maslinu na vrhu![]()

Pa više za meneE nek sam i ovo vidjela, da se neko raduje što drugi nešto ne vole.![]()
To ti pričam, idealnoInače, rado ih dajem. Masline.![]()

I onda si je pojelaEvo jedna anegdota sa maslinama za Marka pošto on voli te ljubavne priče
Sa tadašnjim momkom odem u spa centar i kasnije naručimo picu tamo, on nešto ode do kola, vraća se, stoji pica, ja čekam njega na počnemo da jedemo...
Kaže on - Tačno sam znao da na tebe čovek može da se osloni, 'ladno si mogla da marneš tu maslinu na vrhu, ali ti si me čekala![]()
Još ako je crnasvi pohotno gledamo u onu maslinu na vrhu![]()

Kad ti hoćeš da piješ, kako da odbijemo?Jes vas lako nagovoriti![]()
Pa zato smo i često zabrinuti bili da li na ulicu izlaziš u skladu sa našim bogougodnim smernicamaPa ja ni ne kačim nožice![]()

Ma nemogućeZabavnije mi testirat tuđe![]()
E to je devojka, žena, kraljica! Odmah plusić dobiješ od dečkaEvo jedna anegdota sa maslinama za Marka pošto on voli te ljubavne priče
Sa tadašnjim momkom odem u spa centar i kasnije naručimo picu tamo, on nešto ode do kola, vraća se, stoji pica, ja čekam njega na počnemo da jedemo...
Kaže on - Tačno sam znao da na tebe čovek može da se osloni, 'ladno si mogla da marneš tu maslinu na vrhu, ali ti si me čekala![]()
A ne ko Serpentina, ona bi već maznula tu maslinu dok se dečko ne vrati, samo kad bi volela masline
Mada bi i to bilo simpatično, kad bolje razmislim, što nije dobro, jer ne sme krađa da bude simpatična 
Djeca poprime dosta osobina od tetki, i super je sto imas bliskost sa njima! To bas znaci!Princeza se budi, ulazi u dnevnu i kaže: uh jedva čekam kafu! Prilazi aparatu, uključuje ga da se zagrije i odlazi u kupatilo. Gledam ne progovaram. Vraća se sa šoljicom i sama sebi pravi kafu. Stvaram li ja to Minku 2? Ima nepunih 6 godina
Ok, njene kapsule su topla čokolada, nema kofeina ali ipak..
Nisam rekla šta da pijemoKad ti hoćeš da piješ, kako da odbijemo?![]()

To sam jednom čitavu kanticu donela iz GrčkeJoš ako je crna![]()

Ne. Napolju šetam polugola i gola.Pa zato smo i često zabrinuti bili da li na ulicu izlaziš u skladu sa našim bogougodnim smernicama![]()

Ne. Napolju šetam polugola i gola.![]()
Pola prtljaznika po autobusima saMoreta bude natovareno maslinama, ili kanisterima maslinovgog uljaTo sam jednom čitavu kanticu donela iz Grčke![]()
Volim i ja pa mi ne pričašEvo jedna anegdota sa maslinama za Marka pošto on voli te ljubavne priče![]()

ŠlatkoSa tadašnjim momkom odem u spa centar i kasnije naručimo picu tamo, on nešto ode do kola, vraća se, stoji pica, ja čekam njega na počnemo da jedemo...

Normalno, prava punokrvna ženkicaČekala bih i ja