Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne navodi me na grEh :tiganj:
please-baby.gif

Nekad se kačile nožice, sad počeli da kačite jaja :zeek:
Ja naravno, kakve sam sreće, opet upadam u pravi čas. Ne da mi se nikako da propustim Herojkova jaja ali zato nožice naše Serpentine redovno propuštam uloviti :ljutka:

Trčala bih i ja da nisam nEžna piplica :rumenka:
Ja sam mislio da ti voliš izazove i da testiraš sopstvene granice :aha:

Svakako ne onima koji nemaju dlake tamo gdje bi trebalo da imaju, a imaju tamo gdje ne bi trebalo da imaju (brada, za neupućene :tongue2:)
Naopako, da mušku bradu ne voliš :aaa:

Inače, ovo što pominjete da ne volete masline 🥹, Bože, kako je to lijepo :zaljubljena:

I zašto nemam sreću da su mi takvi ljudi i u RL, a ne kada naručimo picu, svi pohotno gledamo u onu maslinu na vrhu :kolac:
E nek sam i ovo vidjela, da se neko raduje što drugi nešto ne vole. 🤣
Inače, rado ih dajem. Masline. :rumenka:

Evo jedna anegdota sa maslinama za Marka pošto on voli te ljubavne priče 🤣

Sa tadašnjim momkom odem u spa centar i kasnije naručimo picu tamo, on nešto ode do kola, vraća se, stoji pica, ja čekam njega na počnemo da jedemo...

Kaže on - Tačno sam znao da na tebe čovek može da se osloni, 'ladno si mogla da marneš tu maslinu na vrhu, ali ti si me čekala 🥹🎻

Sa tadašnjim momkom odem u spa centar i kasnije naručimo picu tamo, on nešto ode do kola, vraća se, stoji pica, ja čekam njega na počnemo da jedemo...

Kaže on - Tačno sam znao da na tebe čovek može da se osloni, 'ladno si mogla da marneš tu maslinu na vrhu, ali ti si me čekala 🥹🎻
I onda si je pojela 🤣

Pa ja ni ne kačim nožice :rtfm:
Pa zato smo i često zabrinuti bili da li na ulicu izlaziš u skladu sa našim bogougodnim smernicama :aha:

Zabavnije mi testirat tuđe :manikir:
Ma nemoguće :mrgreen:

E to je devojka, žena, kraljica! Odmah plusić dobiješ od dečka :mrgreen: A ne ko Serpentina, ona bi već maznula tu maslinu dok se dečko ne vrati, samo kad bi volela masline :mrgreen: Mada bi i to bilo simpatično, kad bolje razmislim, što nije dobro, jer ne sme krađa da bude simpatična :ljutka:

Princeza se budi, ulazi u dnevnu i kaže: uh jedva čekam kafu! Prilazi aparatu, uključuje ga da se zagrije i odlazi u kupatilo. Gledam ne progovaram. Vraća se sa šoljicom i sama sebi pravi kafu. Stvaram li ja to Minku 2? Ima nepunih 6 godina :D
Ok, njene kapsule su topla čokolada, nema kofeina ali ipak..
Djeca poprime dosta osobina od tetki, i super je sto imas bliskost sa njima! To bas znaci!

Nisam imao tetke, imao sam strica i ujaka, i nikad nisam ostvario neku posebnu bliskost sa njima. Ono, vise je to bilo formalno drzanje kontakata. A taj odnos se stvara jos od malih dana, sto kod mene nikad nije stvoren - ujak je bio taksista i nikad nije bio kod kuce, zivio je neki svoj "polu-klosarski" zivot. E to jesam poprimio od njega! A stric je stalno bio u nekim svojim kombinacijama i biznisima, i samo je jurio nekakve poslove. To je kad sam bio mali, poslije nas je daljina razdvojila, i postali smo svi drugaciji ljudi na neki nacin :D

Volim i ja pa mi ne pričaš :sad2:

Šlatko :zaljubljena:

Čekala bih i ja, ali ne jer je volim :hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back