Serpenti
Poznat
- Poruka
- 8.692
Ne jedem hot dog, bez brige.Zamisli ako je pozove na hot dog posle tih silnih noćnih dopova![]()

Mada cijenim da vam je to šifra za nešto nebogougodno, o čemu ja ne znam ništa.

Neka vi znate

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne jedem hot dog, bez brige.Zamisli ako je pozove na hot dog posle tih silnih noćnih dopova![]()

Aha zato što im "poštene" seljanke u hranu meću hipermangan. U to nemaj sumnje, znam.Domaća su jaja, kupujem ih na pijaci kod žene što ima koke nosilje van bg.
Kad napravim kajganu žuti se ko sunce
Od ovih domaćih bude ko papir bela

Gleda!dejtu se u zube ne gleda![]()

I ne, ne okrećite ovu rečenicu kako vam odgovaraNjegoš sa strane
Samo ću reći da je dobro što ga ne jedešNe jedem hot dog, bez brige.
Neka vi znate![]()
Dođe na isto, zaboravila meAj' da budemo pošteni, nije da te je ona zaboravila nego sam te se ja setio![]()

LEpo, i učestalo posjećivala toalet koliko sam zamijetilaBilo je bogougodno, crkva prekoputa, Njegoš sa strane, bila je tetka dobra, a i pila je malo pivo. Budi spokojna.

Ni ne treba da znašE, sad obrnuto i da li i tetka može biti spokojna kad si ti u pitanju... to ne znam![]()

Nisam ni imala na umu... do sadI ne, ne okrećite ovu rečenicu kako vam odgovara![]()
![]()

Jeste, tetka ti je za svaku pohvalu i bogougodnost je na maks.LEpo, i učestalo posjećivala toalet koliko sam zamijetila![]()
Čak i kad smo izašli iz paba, tu često ne bude kraj jer ja budem tako sladak i uporan i insistiram, a ona malo popila pa je popustljivija i tada se nagoni probude...

Ima da nam se smeje i ponavlja "ko se zadnji smeje..."Obni, 130/72, kaži šta mu ga radi šnit, dva slanine.![]()
Minka će nas sve nadživi, men' se čini.![]()

Ali i dalje ne mogu da vErujem da si me zaboravila
Pa kad mi je smješnoTebi danas kao da je bogougodnost očla kroz prozor![]()

Slutim ti ništaSlutiš mi neštA![]()

Zašto bi bila šifra, ja volim da pojedem dobar hot dog, npr.Ne jedem hot dog, bez brige.
Neka vi znate![]()
Ne mogu da potvrdim ni da demantujemLEpo, i učestalo posjećivala toalet koliko sam zamijetila![]()

Minka dva, Minka dva, kažu ista je ko ja opaaa
Morala repriza za princezu!
Pogledajte prilog 1821318

Konačno sam i na ovom forumu napisao svoj prvi kilometarski ljubavni savet
![]()
Obni, 130/72, kaži šta mu ga radi šnit, dva slanine.![]()
Minka će nas sve nadživi, men' se čini.![]()

RadioaktivanOću ku meni geler, radioaktivan garant
![]()
страшноPa ja sam, kao iskusna šljokačica, i predlagala da odemo u Bosiljak na picu, prije šljokanja![]()