mark990
Zainteresovan član
- Poruka
- 251
Konačno sam i na ovom forumu napisao svoj prvi kilometarski ljubavni savet, zahvaljujući usmeravanju na adekvatnu temu za to od strane naše najdivnije Serpentine, kojoj ovom prilikom iskreno zahvaljujem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koristio sam taj smajli kad sam kačio muziku

Nema na čemu. Baš sam obratila pažnju gdje bi mogao na prve dvije strane i to mi se jedino učinjelo ok.Konačno sam i na ovom forumu napisao svoj prvi kilometarski ljubavni savet, zahvaljujući usmeravanju na adekvatnu temu za to od strane naše najdivnije Serpentine, kojoj ovom prilikom iskreno zahvaljujem
![]()

Ko zna šta rade pa su se razbježaliBuđenjeee![]()

Ne mora da značiPosle dva sata lomatanja po gradskom prevozu i pet sati voznje autobusom stigao na vikend u rodni grad.
Samo sto se pribojavam da cu da se deprimiram kao i pre dva meseca.

Idi na mesta koja ti bude lepa sećanjaDaj Boze da nece, ali otprilike vec i znam sta cu da cujem od novosti, a one su opet depresivne...
Jos sad ovako umoran cekam ponoc, da otkljucaju kupovinu karata za pozoriste za decembar, da ugrabim dobra mesta.
Zamisli!Taj ti izgleda kao da radi nešto nebogougodno![]()
Mislim da ga daviTaj ti izgleda kao da radi nešto nebogougodno![]()
Imamo fotke za tebe tj. ima ih Žardinjera, ali izgleda da je zahrkala.Ko zna šta rade pa su se razbježali![]()
Prljave mi misliMislim da ga davi
Smajlija
Nije hand job

Znači Žardinjera me zaboravi kad šljokaImamo fotke za tebe tj. ima ih Žardinjera, ali izgleda da je zahrkala.
Ali da znaš da sam te se ja setio!

Nije tad još šljokala, dakle, zaboravi te i kad šljoka i kad ne šljokaZnači Žardinjera me zaboravi kad šljoka![]()
Da, moja greškaNema na čemu. Baš sam obratila pažnju gdje bi mogao na prve dvije strane i to mi se jedino učinjelo ok.
A prvo si mislio da sam te krivo usmjerila![]()
Tek naknadno mi je došla inspiracija za pisanje kilometarskih saveta i na tu temu, valjda jer sam ispao iz forme pa mi je trebalo malo vremena da se ponovo zaukam 

Pa tu se slažem, došao sam da gledam ženske, ne da skrolujem tri dana da naletim na jednu fotkuSamo fale diktatorke da opomenu da se na toj temi ne ćaska i da se postavljaju samo sopstvene slike![]()
Već je bilo takvih tema na Krsti, ali nisu zaživele.Puna transformacija krstarice u anu je u toku
https://forum.krstarica.com/threads/kako-ste-se-obukli.1045112/page-4
Pa liči kad malo bolje pogledamPrljave mi misli![]()