Bebica Be
Domaćin
- Poruka
- 4.108
Tako moja baba stalno govorila mami: R. skuvajde više tog ručka, muž ti je prostran čojekovako najviše volim, u tepsiju pa koliko stane, i vrućeg leba i cepaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako moja baba stalno govorila mami: R. skuvajde više tog ručka, muž ti je prostran čojekovako najviše volim, u tepsiju pa koliko stane, i vrućeg leba i cepaj
Ma nije uopšte. Umutiš pjenasto mikserom bjelanca sa šećerom, onda ubaciš žumanca i dalje kada dodaješ suve sastojke mješaš lagano varjačom, da bi ostalo vazdušasto.Meni ovo viša matematika oko mućenja jaja![]()

Nemoj da završiš na infektivnojonomad mi se neka boranija udžibrila ja pojeo šta mi teško
Ulaziš u kuću ko deda mraz kroz dimnjak?Nemam vrata!
ma ne bre od mene komar umre ako se zaebe da me ugrizeNemoj da završiš na infektivnoj![]()
Kroz prozorUlaziš u kuću ko deda mraz kroz dimnjak?

kolko puta ti zvoni pokštar?Kroz prozor![]()
A imaš li pivo?eh što ja imam otvarač za pivo

imam al neću danas ništa :biceps:A imaš li pivo?![]()

Nemam poštara ovde poštu donose meĐedi!kolko puta ti zvoni pokštar?
pogledaj na ćubu kako se pravi poprskuša pa javi utisgeMolio majku da mi pokaže kako da razvlačim pitu, a ona meni - sklanjaj mi se, imaš jutjub pa uči sam.![]()
Što, u nekoj si sekti, pa ne piješ pivo četvrtkom?imam al neću danas ništa :biceps:

ma nije loše ni višnjovačom se ušibati brateJa samo vino i višnjevaču![]()
ne bih da počinjem sesiju jel sutra imam neka posla a moje sesije su zaebaneŠto, u nekoj si sekti, pa ne piješ pivo četvrtkom?![]()
Nisam pokušavala, djeluje preslatko za ušibavanjema nije loše ni višnjovačom se ušibati brate

Jasnone bih da počinjem sesiju jel sutra imam neka posla a moje sesije su zaebane