Tu okolo
Domaćin
- Poruka
- 4.042
Samo im popravljas bikini.Ne vozim pored dudova![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo im popravljas bikini.Ne vozim pored dudova![]()
CSamo im popravljas bikini.
Mene asociralo na American Beauty.Malo kao Američka lepota. Odličan film.![]()

Ne može da napreduje i BiH i Minka na forumu.![]()

Ajd, on još i nekako. Ali ovaj koji je uz to nosio i dijete?C,c,c ide okolo i gleda žene a ne gleda kuda hodi

Tako i u životu nastradaju oni koji su ni krivi ni dužni.Jadno to dijete iz Tamburine priče, ispalo kao kolateralna žrtva. Još uvijek se smijem.![]()
Ti, kakav si, spucao bi se u tu suprugu.Tako i u životu nastradaju oni koji su ni krivi ni dužni.Svega toga ne bi bilo da ga je supruga vodila za ruku.
![]()
Znači, ako jednom, nekad negdje u Srbiji se slučajno zabijemo u nekoga na ulici, velike su šanse da smo naletjeli upravo na tebe?Samo ta dva puta. Nisam više imao tih problema.![]()
FOTOTako ti pozdravljaš svoju karu?!Dobićeš po gu.zici!
![]()

Samo ta dva puta. Nisam više imao tih problema.![]()
Izgleda samo ako je čukanje glavama.Znači, ako jednom, nekad negdje u Srbiji se slučajno zabijemo u nekoga na ulici, velike su šanse da smo naletjeli upravo na tebe?
Ili da smo i sami trapavi, druge nema.
Izgleda da ti ovako hodaš.Izgleda samo ako je čukanje glavama.![]()
Imam i vrat. I ruke sa kojima ne znam šta ću!
Eboga prst!Imam i vrat. I ruke sa kojima ne znam šta ću!![]()

Objasni mi kakvu ovo proceduru gledam?
Najgore je kad zaspiš na njima, ono sve utrnulo i posle ta tuđa ruka završi na licu.E jutros u 4 sam te se sjetila, nešto sam sanjala da su mi se zapetljale ruke i jedva se otpetljah i blago se istraumirah, a samo mi ti prolaziš kroz glavu, pomislih da se tako i tebi petljaju![]()