Kafić Priče iz prošlog veka VI - Čajanka ispod duda 🧸🍵

U mene je mali u 99% slučajeva ili normalan. 🤣

Nenormalan je k'o i gazdarica mu!
Pijem bisoprolol zbog pulsa, ali izgleda više ne radi pos'o, još više brljavi u poslednje vreme. 🤔

Ništa, koljivo ubrzo kod Koviljke, prste ima da ližete bre!!! 🤌🏻☺️🤣
Ako nekada puls pobrljavi, a u vecini slucajeva ti bude kako treba nakon uzimanja lijeka, nista strasno.

Tanke ako moze...
tanke dimljene mesara ćira na banjici
ja ih uzimam i vrh su
to su ove sa slike

1500 din je kilo

ima ih na banjici, miljakovcu, nbgd

https://www.mesaracira.com/lokacije

AF1QipOoaVLeE2ZT3FMjqkXWYqJb7r3MWgG0kGcjF5bv=s680-w680-h510

Moj muz ima tahikardije od kad je negovao i izgubio oca. Umelo je npr kad se probudi satima da mu roka. Isto bisolbol, pa mu posle spusti pritisak i osamuti ga bzvz. I to nije kao redovna terapija nego po potrebi. Da sam on preskocila bih takvu voznju po svaku cenu, jer ga posle ubi. Svi nalazi na cuki su mu bili ok.
E sad on je u pubertetu operisao deo stitne zbog nodusa. Tada su dr bili strozi jer jos nije bila ovakva epidrnija problema sa stitnim. A i zbog puberteta su mu fiknuli. Hormoni uvek bili u referentnim. Ali izgleda kao da ima nesto kako bese, od pojacanog ili od smanjenog rada stitne se bude mrsav i zabrinut i stalno u rintanju i nespavanju. Cudno jedno su hormoni, a drugo ispoljavanje.
Elem opet ima noduse za pracenje. I nema bas svog endo nikako, ono ne zapamte ga i menjaju se. Ja bih to napolje...jer moze svasta da bude.
A ovo pisem jer sam prilicno ubedjena da i kad su parametri stitne u granicama moze da utice na ovakve ispade. Ne vidim drugu logiku.
tanke dimljene mesara ćira na banjici
ja ih uzimam i vrh su
to su ove sa slike

1500 din je kilo

ima ih na banjici, miljakovcu, nbgd

https://www.mesaracira.com/lokacije

AF1QipOoaVLeE2ZT3FMjqkXWYqJb7r3MWgG0kGcjF5bv=s680-w680-h510
Tnx, javim utiske ako budu dobri.

što se lidla tiče meni gotovo sve valjaju, sve sam ih isprobao i svaki put uzmem neke druge

doduše one sa slaninom su još i najbolje

ne mogu da nađem sliku ali ih ima 4 u pakovanju, stoje na vrhu u frižideru gde su kobasice, vidi se slanina kroz pakovanje

dobra je i ona bela sa peršunom
E to ima da uzmem, a on nek izmislja dalje.
Ju sad sam bas gladna. Dobra ti fotka.

Back