Žardinjera
Domaćin
- Poruka
- 3.889
Niko, moja ti, da sam pala, ladno bi me pregaziliPa zar niko da ti uleti
Žentlmen prop'o

Borba za goli život

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Niko, moja ti, da sam pala, ladno bi me pregaziliPa zar niko da ti uleti
Žentlmen prop'o

Добро па прочитах ово...Ni jednom nisam zadovoljna, a rinfuz nisam uzimala..pozeleni i ogorci pre nego sto se prohladi da bude u pijacem stanju.
Sto je lepa i medalja i pejzaz. I Zardinjera to znamo i bez slike.
Nisam ništa uključivala, osim da mi mjeri kilometražu, nego sam počeo da tandrče o pulsuIskljucis ta upozorenja, ko zna na koliko strogo su podesena.
Sto je lepa i medalja i pejzaz. I Zardinjera to znamo i bez slike.

Mislilm na kesice. Ali mozda sam srece rogate...mozda ima neka ok.Добро па прочитах ово...
да не експериентишем с ти онда
Хвала...
Па мени се није десило до садаMislilm na kesice. Ali mozda sam srece rogate...mozda ima neka ok.
Da pa treba da iskljucis to u podesavanjima, fabricki ti je podeseno. I meni je u pocecima sa Garminkom pistao i smetao mi.Nisam ništa uključivala, osim da mi mjeri kilometražu, nego sam počeo da tandrče o pulsu![]()
Ja je uzimam (kad sam kod kuće ) kod poznatog starog travara kod nas, Nektarijević, mislim da je sada taj deka i pokojni pa mu unuka preuzela radnju. Taj čovek je sam išao svuda i skupljao biljke, bukvalno uđeš u radnju kažeš šta te muči on već zna koji čaj ti treba.Ni jednom nisam zadovoljna, a rinfuz nisam uzimala..pozeleni i ogorci pre nego sto se prohladi da bude u pijacem stanju.
Negde sam cula svakako za njegovo ime, specificno je. Entuzijasta. A ime mu prorocko za to cime se bavio.Ja je uzimam (kad sam kući )od poznatog starog travara kod nas, Nektarijević, mislim da je sada taj deka i pokojni pa mu unuka preuzela radnju. Taj čovek je sam išao svuda i skupljao biljke, bukvalno uđeš u radnju kažeš šta te muči on već zna koji čaj ti treba.
Najlepšu kamilicu ikada samo iz njegove radnje sam pila.
https://www.moja-delatnost.rs/biljna-apoteka-flora-kragujevac/sr-flora/MMxIaevG
Nisam zapamtila koliki mi je bio, a i ne bio na milijardu stepeni na otvorenom suncu, ja sam ga treskala da se vrati na kilometražuDa pa treba da iskljucis to u podesavanjima, fabricki ti je podeseno. I meni je u pocecima sa Garminkom pistao i smetao mi.
Pa koliki ti je bio?

Ma da normalno ti je skakao. Hahaha kuku. Podsetila si me koliko.me nerviralo.Nisam zapamtila koliki je bio, a i ne bio na milijardu stepeni na otvorenom suncu, ja sam ga treskala da se vrati na kilometražu![]()
Ni pod tačkom razno![]()
Sumnjiva si... ne znamo sUkim si sve pilaEve ti fotka odSinoć iz bolje pJerspektive
Neću piti više, a ni manje
https://i.postimg.cc/tC9zxJcr/IMG-f7e327136f36a5b1bd708c7af5b61844-V.jpg

Ja trčim, a on tandrče...kao Afrička šljiva...ne padaMa da normalno ti je skakao. Hahaha kuku. Podsetila si me koliko.me nerviralo.

A koliko km je bio cilj?Nisam zapamtila koliki mi je bio, a i ne bio na milijardu stepeni na otvorenom suncu, ja sam ga treskala da se vrati na kilometražu![]()
Upravo je spremam. U zadnje vrijeme mi mnogo prija uveče.Kamilica samo rinfuz, taj miris i ukus se ne mere uporediti sa onim iz filter kesica.![]()

Probaj Schargo, fina je.Ni jednom nisam zadovoljna, a rinfuz nisam uzimala..pozeleni i ogorci pre nego sto se prohladi da bude u pijacem stanju.

Vidi se. Vratila se latinica.Upravo je spremam. U zadnje vrijeme mi mnogo prija uveče.![]()
I dalje nisi odgovorila jesi li bila dobra

Ja upravo namacem Tekani filter nanu. Od onog dana sam se setila nane za uvece, tad mi legla posle svega ko budali sljaga.Upravo je spremam. U zadnje vrijeme mi mnogo prija uveče.![]()
Ja opet gledam, opet mi nešto čudno, ne kontamVidi se. Vratila se latinica.![]()

Izuzetno dobro se može biti i u raskalašnosti...A ti misliš u ponašanju
Izuzetno dobra, predobra tačnije![]()

Sumnjiva si... ne znamo sUkim si sve pila![]()
Moj 5km, što je u trkačkom krugovima sramotaA koliko km je bio cilj?