Heroj.Ulice
Poznat
- Poruka
- 9.395
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeLadno si otišao da obrišeš nalog, ako nekom padne na pamet da traži neki kompromitujući post od pre deset godina, da ne može da nađe?![]()

Pre godinu dana si pisao kompromitujuće postove?Nepre godinu
Bože sačuvaj, ja se držim mog jevanđeljaJel ste smuvali
Aha, on je muvao Sremicu, a njemu bilo krivo što ona htela tebe?
Koristi maildrop.ccNemam više ideja za nove imejl adrese
Zato ovaj nalog što sad imam ostaje, ako zatreba za neki obračun![]()
Kako beše ono kažeš ti?Ajde, stvarno ne kačite više to rozeovde. Molim.
![]()

Samo da pokažem čija je arhiva veća i obimnijaAjde, stvarno ne kačite više to rozeovde. Molim.
![]()

Mensčini da je takoAha, on je muvao Sremicu, a njemu bilo krivo što ona htela tebe?![]()
Ako ste se skinuli sa aleksandre - skinuli ste se.Samo da pokažem čija je arhiva veća i obimnija![]()
Pa ko kači non stop ss sa analaAko ste se skinuli sa aleksandre - skinuli ste se.Nema više. Sad trpite muški.
![]()
Sad razumem što on upada ovde svako malo sa skrinšotom tvojih poruka.Mensčini da je tako
Razumem čoveka. Sremica spremala 500+ jela iz glave.Mensčini da je tako

Ne mislim, pizza burekMisliš pitu s picom ?![]()

Stradaće ti glavaNe mislim, pizza burek![]()

Hvala, evo upravo se vratilaČestitam na medalji, ako sam dobro pohvatala u onom brdu poruka. I sretan put ako se vraćaš doma.![]()

Joj rakunUmjesto ulicnih macki
Ovaj je izgleda pojeo pola kontejnera![]()
Zapamtili te po zlu.Sad sam ušao na Anal, i vidim da su prošle godine od nekog lika mislili da sam se ja vratio, a Pobednik me branio i govorio da nisam to ja i da zna da sam bolji čovek od tog lika i da pišem pametnije postove .
Hvala @Pobednik79![]()
Kaže neko ko je izabrao nik bebica beVi ste ko neka deca, majke mi![]()

Cuti Dart Vejderu, tebi je htjela doci na vrata stana.