O bzvz. Meni je bilo totalno kao sinusi svi koji postoje napred. Pod kosom i na dodir posle, znaci celo, ispod ociju, preko zuba gornjih, prema usima. Ali sinusi ne mogu jednokratno. Plus dva dana pre toga nisam izvodila nikakve kreblezable napolju.
Za razliku od danas! Kako sam stigla svim zaobilaznim nacinima mog autobusa, tako je krenula kisica i generalno bezanija sa Ade. Hajlajt su bile ptice. Pobednik ce reci koje crne. Jer su hvatale struju ili bezale ili sta god da su radile. Ali bilo.je u par navrata kao u Pticama na nebu, dakle prekrivale su ga impozantno. Posto znam da niie bas Hickok, uzivala sam.
Presla sam samo.jednu stranu tj 6 km sa dolaskom. Uhvatio.me je jedan dobar ali kratak pljusak. Manje nego sto sam mislila. Ja sam se toliko opet skuvala da sam isla u topic, divlja zena da budem, a i kad vec kisnem. Ne znam da li je do mene, znaci mokra ko trcanje na moru, a posle sledi jeza kad se to hladi, pa sam se brzo spremila. Ne znam, poremecena sam. Meni je ovo i oduska i stres delom, kao da me neko tera. Ali nekako uvek vredi. Nikad mi nista nije bilo u smislu da sam se direkt prehladila, kuc kuc.