Pepeljuginazlapolusestra
Iskusan
- Poruka
- 6.600
Sve elektronika. Nekog elektro alatića, utičnica sa daljincima, kabl za xiaomi fon, tagovi za prtljag... U suštini većina je nepotrebna i finansijski neopravdana.![]()
Kad ćeš preći na Temu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve elektronika. Nekog elektro alatića, utičnica sa daljincima, kabl za xiaomi fon, tagovi za prtljag... U suštini većina je nepotrebna i finansijski neopravdana.![]()

Nemoj meriti pritisak, kao što sam ja posle takve hrane.Muž došao kući sa klanja.
Kakvo je meso doneo, ono je prosto neverovatno kakva razlika između tog mesa i mesa iz mesara
A tek čvarci što su bili dobri, skoro sve pojela, a oni lepi, mekani, polumlaki, prosto se topili u ustima.....
Divan ti čep koji si izbrisala.Kakav li je bio kad ga nisam prepoznao...
![]()

Izmjeri i sad i ujutro. Ajde.Nisam. Sutra ću, čisto da proverim, ali biće ok. Nikad mi nije bio visok.![]()
Imaš nizak?Nisam. Sutra ću, čisto da proverim, ali biće ok. Nikad mi nije bio visok.![]()
U Srbiji si?20. I njima je fiksni kurs kao nezvanično i nama.![]()
Samo sam jedan davno naručio i to je sve.Kad ćeš preći na Temu?![]()
Ne, uglavnom je normalan, eventualno malo niži.Imaš nizak?
U Srbiji si?
Čisto da proverim.
Oko 117rsd.
Merim ga samo kad se ne osećam dobroNemoj meriti pritisak, kao što sam ja posle takve hrane.![]()
Što sam se uopšte petljao sa njimaA šta bi od neuspeha izdvojio?![]()
Isto.Izmjeri i sad i ujutro. Ajde.
Ta je baš muževna

Opet dlake, morao si parče noge uslikati
jok, ja uzeo u lidluKao da je @Lorelaj92 birala![]()
Nemoj piti čaj, ni vodu, nemoj ništa. Treba ti neki diuretik kojeg garant nemaš ili bar neka umirilica tabletica.
uletelo, vidiš da sam pokušao da sakrijem nogeOpet dlake, morao si parče noge uslikati![]()
Diže ti ga so koju si unio danas u organizam, TVOJ čaj ne diže pritisakMinka, to mi ovaj tvoj čaj diže pritisak. 100%![]()
Gde ti vidiš nogu.Opet dlake, morao si parče noge uslikati![]()
Treba da zaobiđem čvarke ko šmrkljavca u koroni.Nemoj piti čaj, ni vodu, nemoj ništa. Treba ti neki diuretik kojeg garant nemaš ili bar neka umirilica tabletica.
Ne znam ni kako to izgledaTreba da zaobiđem čvarke ko šmrkljavca u koroni.![]()
Roki, protrljaj okice i ponovo pogledaj!Gde ti vidiš nogu.
Ja vidim samo leptirići i cicosmacos