Pepeljuginazlapolusestra
Poznat
- Poruka
- 7.170
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto odgovora zašto je ispravno, radi, a ne funkcioniše.Jbt pa ti na tom istom i pritisak mjeriš![]()
A šta bi od neuspeha izdvojio?Najveći uspeh sa ženama mi što sam od jedne napravio pederku

Trenutno ošurenKakav ti je pritisak?

Jedna Pepe kao 10 onih koji odmah otvore flašu.Jaki ste mi alkosi ti i Oblida je potrajalo na infuzijama bi završili. Ubuduće pijem samo sa Serpenti jer zna da pije i sa Pepe jer pije a ne pije, ne pije a pila bi, bi ona ali nema čime otvoriti!
Ja čekam dvije dostavice, tj. tri, jednu sam nemam pojma kako izabrala da putuje kopnomStigla mi je Temu maskica, preslatka![]()
doduše obje su greškom i poslane Šta si sve naručioSkidam se sa Alija i umesto 3 od pre par dana, imam 9 paketa.![]()
Jedna Pepe kao 10 onih koji odmah otvore flašu.
I kakva je ta flaša, čep? Šta je to čudo?![]()

Jesi mjerio ponovo pritisak, koliko je sad?Skidam se sa Alija i umesto 3 od pre par dana, imam 9 paketa.![]()
Ja čekam dvije dostavice, tj. tri, jednu sam nemam pojma kako izabrala da putuje kopnomdoduše obje su greškom i poslane
![]()

A tačno sve budalaštine, no ne trošim velike pare, samo minimalno što se mora, 40 kaemovaJa čekam sad kraj novembra da naručim nešto novogišnje, moram dobro razmisliti do tad![]()
Greškom?Ja čekam dvije dostavice, tj. tri, jednu sam nemam pojma kako izabrala da putuje kopnomdoduše obje su greškom i poslane
![]()
Sve elektronika. Nekog elektro alatića, utičnica sa daljincima, kabl za xiaomi fon, tagovi za prtljag... U suštini većina je nepotrebna i finansijski neopravdana.Šta si sve naručio![]()
Koliko je to u evrima?A tačno sve budalaštine, no ne trošim velike pare, samo minimalno što se mora, 40 kaemovazabavno je
Izbrisala si?Slikala sam juče čep
Na odvrtanje, ali mora se prvo otčepiti da bi se moglo okrenuti![]()
A tačno sve budalaštine, no ne trošim velike pare, samo minimalno što se mora, 40 kaemovazabavno je

Nisam. Sutra ću, čisto da proverim, ali biće ok. Nikad mi nije bio visok.Jesi mjerio ponovo pritisak, koliko je sad?
Objasni mi u šta gledam.![]()
Izbrisala si?Ne sećam se.
20. I njima je fiksni kurs kao nezvanično i nama.Koliko je to u evrima?
Nisam kliknula da ne zapamti karticu i ode, onda nisam znala da treba sve to kliknuti i na compu, i ode i druga. Dobro, ima opcija da se predomisliš i vrate ti pare u roku par dana ali ajd, razveseliću dječurliju oko mene jer realno ja fakat mogu bez ovih semaforaGreškom?
Slučajno kliknula pošalji...
Pričaj mi o tomeSve elektronika. Nekog elektro alatića, utičnica sa daljincima, kabl za xiaomi fon, tagovi za prtljag... U suštini većina je nepotrebna i finansijski neopravdana.![]()