Tamburiks
Poznat
- Poruka
- 7.915
Oni uživo prenosi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
užas
Dobro je pa nisam bikSad ozbiljno
Bikovi oba pola su poznati kao vrlo puteni i seksi
Vole sex skoro ko hranu
Ne laži, voliš nas!
Ne bi se bivše složileJedeš kao da jesi.![]()
![]()
Jesi li sada regulisala spavanje?A bez zezanja, imala ja problem sa nesanicom, mislim sa razlogom, nakon mamine smrti su mi buđenja bila užas, probudim se i zaboravim šta me snašlo, prvih 3-4 sec sam ok i onda BUM, kao da je ponovo umrla i organizam se branio tog stresa tako što je odbijao da zaspim. Šta ću, vidim odoh u k i odem kod dr, ispričam problem, a ona malo opičena, malo više, kaže:
-evo daću ti ove tablete, uzmi ih i kad hoćeš da zaspiš popij jednu, kad hoćeš da se naspavaš popij dvije, a ako hoćeš da se baaaaš naspavaš popij cijelu kutijureko fala, a u sebi duvajga brkata!

Nisam bila tu

A meni tokom dana bi hladno, a kako je noć pala.. tako mi vrućeKoliko sam celog dana gorela od vrućine toliko se sad tresem od hladnoće, trebaju mi dekice hitnooooo!!!!

PreslaboŠto, slabo jedeš?![]()
Nisam bila tu
Zlobnici bi rekli da sam hot-dopovala![]()

Može to i posle jeggeraPosle orgazma se većina telesnih funkcija dovede u normalu
A pitala sam se kakav te DJ spopao.. nema pjesme linkovaneAko ujutru ne napišem bar D.J. - ubili me čvarci koje sam upravo pojeo.![]()
Bar nije postala aseksualna.Preslabo
Jedan posle mene prešla na žene
Dobro jeDobar mi je pritisak.![]()

Nisam, ali slutite miJesi li?![]()

Sad vidiš kako je meni sa vama svaki dan.A pitala sam se kakav te DJ spopao.. nema pjesme linkovane![]()
Ne bi mogla postat da već nije imala tendencijePreslabo
Jedan posle mene prešla na žene